Blog Başlık

  • Aralık 06, 2020 Diğer Dostlarımız

    Dünyanın neresine gidilirse gidilsin, tavşanlar şirinlikleri ve tatlılıkları ile insanların beğenisini toplar. Her zaman şansın, sempatikliğin ve şirinliğin temsilcisi olan tavşanlar, evde de beslenebilen canlılardan birisidir. Günümüzde pek çok kişi evde tavşan beslemeyi tercih ediyor. Evde tavşan nasıl beslenir konusunda bilgi sahibi olunmaması ise hem tavşan hem de sahibi için pek yaşanabilir bir ortam sağlamaz. Bu nedenle evde tavşan beslemeye karar verilmesi durumunda mutlaka getireceği sorumluluklar konusunda önceden bilgi sahibi olunmalıdır. Bu şekilde hem onun için hem de kendisi için en uygun koşulları sağlayarak, evde tavşan besleyebilir.

    tavşan
  • Aralık 04, 2020 Diğer Dostlarımız

    Muhabbet kuşlarının yaşam döngülerinde kuluçka dönemi ve yuvalık olarak ta tabir edilen yuvalar büyük bir öneme sahiptir. Bu sebeple Kuluçka döneminin yaklaşmasıyla birlikte, muhabbet kuşlarınız için bir yuvalık temin etmeli ve bunun ihtiyaçlara yanıt verebilmesini sağlamasına özen göstermelisiniz. Bu dönemde Muhabbet Kuşu Yuvası Nasıl olmalı? Sorusu gündeme gelecek ve bu konuda geniş araştırmalar yapmanız gerekecektir. Muhabbet kuşlarının erkekleri 10 ile 12 ay içerisinde olgunluğa erişirler, dişilerse 9. aydan itibaren olgunluğa erişebilirler. Bu sebeple 9. Aydan itibaren, edindiğiniz bir yuvalığı, kafeslerine uygun bir noktaya mutlaka koymalısınız. Yuvalık konusunda özenli bir seçim yapmalı, stresli geçecek olan kuluçka, yumurtlama ve yavruların yetişme dönemlerinde oluşacak ihtiyaçlara yanıt verebilmesini sağlamalısınız.

    muhabbet kuşu
  • Aralık 03, 2020 Diğer Dostlarımız

    Küçük ve şirin canlılar olan Hamsterlar, bu özellikleri nedeniyle, evcil hayvan olarak en çok tercih edilenler arasında yer alırlar. Özellikle çocuklar tarafından çok sevilen minik ve sevimli dostlarımız, aynı zamanda diğer hayvanlara göre daha kolay bir bakım ve beslenme sistemine sahiptir. Ona sağlayacağınız iyi bir yaşam alanının yanı sıra, her gün 1 saat kadar bir vakit, zaten kısa olan ömürlerinin iyi bir şekilde geçirilmesini sağlar. Hamster sahibi olmak isteyenlerin ilk soruları doğal bir şekilde Hamster nasıl bakılır? oluyor. Bir hamsterın bakımı için, öncelikle ona iyi bir yaşam sağlayacak, doğru bir kafes seçerek işe başlamalısınız.

    hamster
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR