Blog Başlık

  • Mart 23, 2020 Köpek

    Köpek dostlarının en çok tercih ettiği köpek mamalarından birisi olması ile Profine köpek maması oldukça yoğun şekilde ilgi görüyor. Her yerde kolayca bulunabilir düzeyde yaygınlığı bulunan Profine’ nin köpek mamaları ile köpeklerin leziz ve sağlıklı bir beslenme alışkanlığına sahip olmasını sağlıyor. Farklı formüller ile hazırlanmış olan köpeklerin ırk ve yaşına göre zengin mama çeşitliliğine sahiptir. Böylelikle her ırktan ve her yaş grubundan köpeği bulunan kişiler tarafından rahatlıkla tercih edilebilecek köpek mamalarından birisi olarak kabul ediliyor. Çek Cumhuriyeti’ nde üretilen köpek maması markası Profine, Türkiye’ de köpeklerin en çok severek yedikleri köpek maması türleri arasında da bulunuyor.

    Profine Köpek Maması
  • Mart 22, 2020 Köpek

    En yakın sadık dostunu olan köpeğinizin doğayla etkileşim halinde kalması hem fizyolojik hem de ruhsal sağlığı açısından önemlidir. Köpeklerin doğayla temas edebilmesini sağlamak amacı ile de şehirde de olsa mutlaka düzenli periyotlarda köpeklerin dışarıda gezdirilmesi gerekir. Bu şekilde hem tuvalet ihtiyaçlarını karşılamalarını hem de ruhsal ve fizyolojik olarak nefes alabilmelerini sağlar. Ancak son derece meraklı canlılar olan köpeklerin özellikle pek çok hayati riskin bulunduğu şehirlerde serbest şekilde gezdirilebilmesi mümkün olmaz. İşte bu noktada köpek gezdirme kayışı modelleri bulunuyor. Bu kayış modelleri sayesinde köpeğinizi her ortamda en rahat şekilde gezdirebilirsiniz.

    Köpek gezdirme kayışı
  • Mart 20, 2020 Köpek

    Türkiye’ de en çok tanınan ve en çok kullanılan köpek maması markalarının başında gelen Brit Care, köpekler tarafından da çok sevilerek tüketilmektedir. Tüm köpek ırklarının kendilerine has olan fizyolojik özelliklerine ve buna bağlı vücut gereksinimlerine odaklı içeriklerle hazırlanmış olan Brit Care köpek maması çeşitleri bulunuyor. Bu zengin köpek maması çeşitliliği ile birlikte mamalarında kullandığı zengin vitamin ve mineral değerleri ile de köpeklerin sağlıklı gelişimine yardımcı oluyor. Bu nedenle de günümüz Türkiye’ sinde en çok tercih edilen köpek maması markaları arasında kendisine yer buluyor.

    brit care, brit, brit kopek mamasi, brit köpek maması, brit care kopek maması, brit care köpek maması
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR