Blog Başlık

  • Şubat 03, 2020 Köpek

    Bazı Vitaminler ve minerallerin bulunduğu tahıllar, köpeklerin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri açısından önemlidir. Bu sebeple pirinç, mısır ve benzeri tahıllar köpek mamaları içerisinde sıklıkla bulunur. Ancak aynı zamanda glisemik indeksi yüksek olan bu gıdalar, köpeklerde tokluk hissinin az hissedilmesine neden olurlar. Bunun yanında diş sağlıkları açısından da risk oluştururlar. Tahılsız köpek maması bu nedenle öncelikli tercih edilmesi gereken mamalar olmalıdır. Bununla birlikte sürekli tahılsız köpek mamaları da bazı mineral ve vitaminlerin tam olarak alınamamasına neden olur. Bu sebeple aralıklarla düşük tahıllı ve tahılsız köpek mamaları ile dostlarımızın sağlığını en iyi şekilde koruyabilirsiniz.

    tahılsız köpek maması, tahılsız yavru köpek maması
  • Şubat 02, 2020 Köpek

    Köpeklerin tasma ve tasma kayışı için eğitilmeleri aşaması çok önemlidir. Tasma kontrolün her zaman sizde olduğunu göstermesi açısından ve patronun kim olduğunun köpek tarafından anlaşılması açılarından önemli bir araçtır. Her şeyden önemlisi tasmanın köpekler için hayati bir öneme sahip olduğu unutulmamalıdır. Trafikte pek çok kazadan tasma sayesinde kurtulabilir ve rahatsız olan kişilere ulaşmasını engelleyebilirsiniz. Köpek tasma eğitimi için en ideal yaşın 4 ile 6 aylık aşama olduğu belirlenmiştir.

    kopek tasma egitimi, köpek tasma eğitimi
  • Şubat 02, 2020 Köpek

    Köpeklerin oyuna karşı düşkünlükleri sahipleri tarafından keşfedildiğinde, bir köpeğe sahip olmanın ne demek olduğu daha net anlaşılır. Köpeklerin oyuna karşı olan düşkünlükleri, sadece eğlenceyi hedeflemez. Bunun yanında egzersiz, diş ve çene gelişimi, iyi psikoloji, beceri ve yeteneklerinin geliştirilmesi gibi çeşitli amaçları da vardır. Köpek oyuncakları, bu sebeplerle çok önemli yardımcılarınız olacaklar.

    Ancak köpek oyuncakları seçilirken, çok çeşitli kıstasları dikkate almak zorundasınız. Köpeklerde üç aylık başlayan diş çıkarma ve çene ve damak yapısının oturma süreci sırasında, diş kaşınması ve çeşitli acılarda ortaya çıkar. İşte tam bu aşamada köpeğinize yardımcı olmak için, çiğneme amacıyla üretilmiş kauçuk oyuncalar çok önemli işlevler görürler.

    köpek oyuncakları, kopek oyuncaklari
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR