Blog Başlık

  • Ocak 29, 2020 Köpek

    Köpek maması seçimleri bu evcil dostlarımızın sahipleri için zorlu bir sınav gibidir. Yaş ve cinsinin yanında, sağlık özelliklerine paralel olarak mama seçmek gereklidir. Bunun yanında yaşına göre farklı mamalara geçişler yapılmalıdır. Bazen sağlığına iyi gelmediği veya bazı besinlere alerjisinin olması nedeniyle, daha spesifik özellikleri olan mamalara yönelmek gerekebilir. Böyle oldukça fazla değişken olmasının yanında, elbette mama fiyatları da köpek sahipleri için oldukça yıpratıcı olabiliyor. Bu sebeple genellikle indirimler ve kampanyalar kollanarak, özellikle yüksek gramajda satılan mamalar da takip ediliyor. Köpek maması 25 kg gibi yüksek gramajlarda alındığında, üretici firmaların uyguladığı özel fiyat avantajlarından yararlanılabiliyor.

    köpek maması 25 kg, köpek maması, kopek mamasi
  • Ocak 28, 2020 Köpek

    Sadık dostunuz köpeğinizin tüm beslenme ihtiyacını karşılama sorumluluğu tümüyle sizin üstünüzdedir. Bu nedenle hem onun hoşuna gideceği ve beğenerek tüketeceği hem de sağlıklı gelişimine destek verecek bir köpek maması seçmeniz çok önemlidir. Günümüzde gelişen teknolojiyle birlikte dünya genelinde hazır kuru ve yaş köpek maması üretimleri gerçekleştiriliyor. Çeşitli köpek maması markaları tarafından köpekler için özel olarak üretilen kuru köpek maması ve yaş köpek maması çeşitleri ile köpeğinizin tüm beslenme ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Üstelik tamamen onun vücut ihtiyaçlarına ve sağlık durumuna göre hazırlandığından ek bir takviyeye gerek bulunmaz. Ancak bu aşamada doğru köpek maması markasını seçmeniz, köpeğinizin sağlığı için çok önemlidir.

    Köpek maması markaları, köpek maması, mama markaları
  • Ocak 28, 2020 Köpek

    Köpeklerin ödüllendirilmesi, genellikle eğitim süreci içerisinde bir destek olarak kullanılır. Zeki ve itaatkar olan köpeklerin, istediğiniz şekilde eğitilmesi için en iyi yardımcınız ödüller olacaktır. Köpek ödül maması, bu konuda en çok kullanılan etkili bir yöntemdir. Ancak ödül mamalarının kullanımı konusunda dikkat edilmesi gereken birçok ayrıntı bulunur. Sıkça yapılan yanlışlardan biri herhangi bir konuda eğitim sırasında, ödül maması kullanımının sıklaşması nedeniyle, olağan mamaların kısıtlanması durumudur. Köpeklerin günlük besinlerinden herhangi bir eksilme olmadan, yaptığı iyi bir şey için ödüllendirildiği mamalar ödül maması olarak adlandırılır. Köpeklerin aç bırakılması kötü bir eğitimcinin başvuracağı ve aynı zamanda ters etki yaratabilecek bir sorundur. Bunun yerine ödül mamasının sıklaşması durumunun kaçınılmazlığı göz önünde tutulmalıdır. Buna paralel sağlıklı ve aynı zamanda köpeğinizin sevdiği bir mama türü tercih edilmelidir. Bu sayede hem köpeğiniz sevdiği bir mamayı tüketecek ve hem de bundan zarar görmeyecektir.

    Köpek Ödül Maması, Köpek Maması, Odul mamasi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR