Blog Başlık

  • Ocak 27, 2020 Köpek

    Köpek sahiplerinin adını sıkça duyduğu markalardan birisi de ND markasıdır. İtalya merkezli Farmina firması tarafından piyasaya sürülen ND markası, köpek mamasında en popüler markalar arasında yer alıyor. Ürün yelpazesinde ağırlıklı olarak tahılsız ve düşük tahıllı mamalara yer veren ND markası, köpekler için sağlıklı ve dengeli bir beslenme sunuyor. Sadece mamayla köpeğinizin vücudunda ihtiyaç duyduğu besin değerlerini almasını sağlarken, yüksek kalori değerleriyle başta kilo problemleri olmak üzere tüm sorunlara karşı sağlıklı beslenme gerçekleştirmesini sağlıyor. ND köpek maması tahıl içermeyen köpek mamalarından farklı olarak et ve sebze yerine daha sağlıklı olduğundan et ve meyve bulunduruyor.

    nd köpek maması, nd kopek mamasi, köpek maması
  • Ocak 27, 2020 Köpek

    Türkiye’ de köpek sahiplerinin çok yeni tanıştığı evcil hayvan mamaları markalarından birisi olan Bosch, Almanya merkezli bir şirket bünyesinde üretim gerçekleştiriyor. Uluslararası ölçekte uzun yıllardır satış gerçekleştiriyor olsa da Türkiye’ deki pet sektörüne yeni giriş yaptı. Bu nedenle de pek çok evcil hayvan sahibi nasıl bir mama olduğu konusunda yeterli bilgiye sahip değildir. Bosch köpek maması markasına ilişkin olarak ilk olarak öne çıkan yorumların başında yüksek tahıl içerikli köpek mamaları üreten bir marka olduğu yönündedir. Tahıl değeri yüksek mamaları içerisinde ette bulunmaktadır.

    bosch kopek maması, bosch köpek maması, bosch kopek mamasi, köpek maması
  • Ocak 26, 2020 Köpek

    Köpek mamaları, onların hareketli ve dinamik yaşamlarında ihtiyaç duydukları enerjiyi karşılamasının yanı sıra, mineral ve vitaminleri de karşılaması gereken ürünlerdir. Acana köpek maması, sektörün en kaliteli ürünlerinden biri olarak biliniyor. İçeriğinde bulunan ve farklı yaş gruplarında ki köpeklerin tüm gereksinimlerini karşılama özelliğine sahip mamalar şeklinde hazırlanıyorlar. Markanın tüm ürünlerinde omega-3, omega-6, kalsiyum ve fosfor yeterli miktarlarda olmak üzere bulunuyor. Bunların yanında Linoleic acid, amimo asit, çinko şelat, çinko ve E Vitamini katkıları da mamaların tümünde yer alıyor. Tahıl oranı sıfır olan mamalarda % 70 düzeyinde protein ve %30 düzeyinde meyve ve sebze oranlaması titizlikle oluşturuluyor.

    acana köpek maması, acana
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR