Blog Başlık

  • Ocak 23, 2020 Kedi

    Evcil kedinizin gün içerisinde enerjisini boşaltması ve gençliğinin getirdiği dinamikliğini doyasıya yaşayabilmesi için bol bol oyun oynaması gerekir. Bu oyunlarında ev eşyalarına zarar vermemesi ve aynı zamanda da daha keyifli zaman geçirebilmesi için oyuncaklar bulundurmanız gerekir. Evinizde bulunan kedi oyuncakları ile kedinizin çok daha kaliteli ve çok daha eğlenceli bir şekilde zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. Sağlıklı ve genç bir kedinin enerjik olması ve sürekli hareketli olması son derece normal bir durumdur. Bu nedenle de bu hareketliliğini kısıtlamaya çalışmak ya da kısıtlamaya neden olabilecek eylemlerde bulunmak yerine kedi oyunları için özel olarak üretilmiş kedi oyuncaklarını kullanmanız gerekir.

    kedi oyunları, kedi eşyaları, kedi bakım oyunları
  • Ocak 23, 2020 Kedi

    Birlikte yaşamaya başladığımızda hayatımızın bir parçası olan, hastalığında hastalandığımız, keyfi yerinde olduğunda mutlu olduğumuz arkadaşımız olan kedilerin beslenmesi önemli konulardan birisidir. Günümüzde bu alanda yoğun bir talebin mevcut olması piyasada kedi sağlığını riske edebilecek içeriğe sahip olan mamaların bulunmasına yol açıyor. Bu tip mamalar ile kedilerin sağlığını riske etmemek için güvenilir yerlerden ve kaliteli kedi maması markalarından satın alım gerçekleştirmelisiniz. Dodomama.com platformu olarak kediniz için en doğru mamayı kolayca bulmanıza ve en kaliteli mamaları cazip fiyatlarla satın almanıza yardımcı oluyoruz. Kediler için tür, sağlık durumu, cinsiyet ve yaş gibi kriterlere göre en uygun mamayı kolayca bulabilirsiniz.

    kediler, kedi mamalari, ucuz kedi mamaları
  • Ocak 22, 2020 Kedi

    İlk aylarında her yavru gibi kedilerde anne sütüyle beslenmelerini karşılar. Böylelikle hızlı ve sağlıklı bir gelişim süreci yürütür. Ancak kediler büyüdükçe daha fazla besine ve bileşene gereksinim duyar ki bunun sağlanması içinde günümüzde özel kedi mamaları bulunmaktadır. Dünyanın her yerinde evcil kedi sahipleri tarafından hazır kedi mamaları, tercih ediliyor. Farklı lezzetleri, farklı içerikleri ve besin değerleri ile kedilerin her türlü ihtiyacına, yaşına ve sağlık durumuna göre kedi maması bulunuyor. Bu konuda hem en başarılı hem de en zengin yelpazeye sahip olan markalardan birisi de Proplan markasıdır. Kedi maması konusunda en güvenilir markalardan birisi olarak kabul edilirken, Türkiye’ de de yaygın olarak tercih ediliyor.

    kedi maması, pro plan, proplan kedi maması
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR