Blog Başlık

  • Ocak 20, 2020 Köpek

    En sadık ve en sevimli evcil dostlarımız köpeklerin, beslenme ihtiyaçlarına özen göstermek, doğru yaklaşımı sergilemek mutlulukları ve sağlıkları açısından çok önemlidir. Özellikle de gelişimleri için destekleyici içeriğe sahip olan mamalar ile yapılacak beslenme sayesinde köpeklerin sağlıklı bir gelişime sahip olmaları sağlanabilir. Vücudunun ihtiyaç duyduğu mineral ve vitaminleri etkin bir şekilde alabileceği içerikte kuru hazır mamalar bulunuyor. Köpek mamalarında bulunan farklı içerikli alternatifler ile de tam olarak köpeğinizin ihtiyacına uygun bir mama tercihinde bulunabilirsiniz. Doğru mamayla köpeğinizin sağlıklı gelişimine yardımcı olabileceğiniz gibi hoşuna gidecek lezzetiyle de mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle köpeğinizin verdiğiniz mamayı sorun çıkarmadan ve hatta keyifle yemesini sağlayabilirsiniz.

    köpek, köpek maması, mama
  • Ocak 20, 2020 Kedi

    Evde beslediğiniz tüm evcil hayvanlarınız, her zaman doğaya karşı büyük bir özlem duyar. Bu nedenle de evcil hayvanınızın doğayla olan iletişimini asla kesmemeye öznen göstermelisiniz. Üstelik bahsi geçen evcil hayvan bir kediyse bunun önemi çok daha fazladır. Kediler yaratılış yapıları ve fizyolojik özellikleri nedeniyle yüksek enerjiye ve yüksek hareketliliğe sahiptir. Bu enerjisini atabilmesi için çok geniş alanlarda yüksek hareketlilik gösterebilmesi gerekir. Onun vücudunun sağlıklı gelişimi ve doğasının gerekliliklerini güdüsel olarak yerine getirebilmesi açısından çok önemlidir. Ancak şehirde veya kırsalda evde kedi besliyorsanız dışarıya çıkartmak çoğu zaman zorlu bir durum olabiliyor. Günümüzde kedi tasması ile kedinizi hem onun rahat edeceği hem de güvende olmasını sağlayacak şekilde dışarıya çıkartabilirsiniz.

    kedi tasması, tasma, kedi eşyaları
  • Ocak 19, 2020 Kedi

    Kedilerin çok fazla ilgi göstermesi ve kokusunu duyduğunda adeta çılgına dönmesi nedeni ile bu isimle anılan kedi otu, kediniz için son derece keyifli bir üründür. Kedi otundan üretilen kedi ürünleri sayesinde kedi otunun kedinizin üzerinde oluşturacağı etkiden faydalanabilirsiniz. Bir tür sakinleştirici etki oluşturarak, kendinizin ilgisini çeken kedi otu organik olarak çiğnenebildiği gibi çeşitli ürünlerle de birleştirilebilmektedir. Bu ürünlerden birisi de kediniz için tasarlanan oyuncaklardır. Kedi otu da içerecek şekilde üretilen kedi oyuncakları ile kedinizin kedi otuna olan ilgisini değerlendirebilirsiniz. Üstelik bu tip oyuncakların kedinizin sağlığı için olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır.

    kedi oyuncakları, kedi otu
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR