Blog Başlık

  • Ocak 16, 2020 Kedi

    Hayvan severler için en büyük sorunlardan biri de mama seçimini doğru bir şekilde yapabilmektir. Kedi ürünleri kedilerin yaşı, cinsiyeti, sağlık durumları, kısırlaştırılmış olup olmadıkları, fazla kilolu olup olmadıkları gibi spesifik durumların yanında, yaşamlarını idame ettirebilmelerini sağlayan mineral, amino asitler ve vitaminler tarafından desteklenerek üretilirler. Ancak farklı değerlere sahip olmaları kediniz için hangisini seçmeniz gerektiği konusunda da büyük bir sorun ortaya çıkarır. Mamaların kedileriniz üzerindeki olumlu ve olumsuz etkilerini birkaç haftadan önce anlayabilmeniz de mümkün olmadığına göre, mama seçimini ekonomik mamalar yerine daha profesyonel mamalardan yana yapmanız uzmanlar tarafından önerilendir.

    kedi ürünleri, taze mama, en iyi mama hangisi, kedi maması ucuz, mama çeşitleri, mama markaları
  • Ocak 15, 2020 Kedi

    Kısırlaştırılmış kedilerin bakım ve beslenmelerinde özel ihtiyaçları bulunur. Dünyanın en değerli kedi maması üreticilerinden Royal Canin’ de sevimli kedilerin bu ihtiyaçlarına yanıt verecek mama çeşitleri sunuyor. Evcil kedinizi kısırlaştırdığınızda ihtiyaç duyduğunuz özel sağlıklı beslenme için Royal Canin kısırlaştırılmış kedi maması kullanabilirsiniz. Kısırlaştırılan kedilerde meydana gelebilen aşırı kilo alma ve kristalleşme(mesane taşı) oluşumlarına karşı koruma sağlarken, vücut ihtiyaçlarını karşılayacak bir mama tüketimi için Royal Canin’ i tercih edebilirsiniz. Kısırlaştırılan kedilerin vücutlarında yaşanan değişime odaklı olarak düzenlenmiş içerik ve formüle sahip olan kısır kedi maması sayesinde kedinizin sağlığını koruyabilir ve sağlıklı beslenmesini sağlayabilirsiniz.

    royal canin kısır kedi maması, kedi maması royal canin, royal canin kısırlaştırılmış kedi maması
  • Ocak 15, 2020 Köpek

    Tıpkı insanlarda olduğu gibi yavru köpekler ile yetişkin köpekler arasında beslenme farklılıkları bulunmaktadır. Çünkü her ikisinin de vücudundaki ihtiyaçları birbirinden farklıdır. Özellikle de henüz gelişim çağında olan yavru köpeklerin doğru ve sağlıklı şekilde beslenmesi ve vücut ihtiyaçlarının karşılanması çok önemlidir. Bu nedenle de yavru köpekler için günümüzde özel olarak üretilen köpek mamaları bulunmaktadır. Köpek maması yavru köpeklerin vücut gelişim ihtiyaçlarına odaklı mineral, vitamin ve diğer besin değerlerine sahiptir. Yavru köpekler, ilk 1.5 aylık süreçte annesinin sütüyle beslense de bundan sonraki süreçte anne sütünden aldığı besin değerlerini karşılayacak yavru köpek mamaları kullanılmalıdır.

    köpek maması yavru, yavru köpek maması 15 kg, en iyi yavru köpek maması, yavru köpek maması fiyatları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR