Blog Başlık

  • Ocak 27, 2021 Diğer Dostlarımız

    Kaplumbağalar tüm yaşam biçimleri ile son derece farklı ve özel canlılardır. Sadece sırtında evini taşıması gibi bir özelliğiyle sınırlı kalmayan çok farklı özelliklere sahiptir. Çok yavaş ve ağır çekimde sürdürdükleri yaşamlarında dünyalarına birbirinden ilginç ve gizem dolu etken sığdırır. Kaplumbağalar ile ilgili yapılan araştırmalarda elde edilen her bir yeni bilgide insanı şaşırtmaya devam ediyor. Bu kapsamda evde kaplumbağa beslemek isteyenler kaplumbağa nasıl ürer şeklinde bir sorunun yanıtını merak ediyor. Temel olarak kaplumbağalar yumurtlama yöntemi ile çoğalmaktadır. Bununla birlikte kaplumbağaların üremelerine ilişkinde çok sıra dışı bilgiler bulunur.

    Kaplumbağa Nasıl Ürer
  • Ocak 20, 2021 Diğer Dostlarımız

    Akvaryumda balık veya daha farklı canlıları beslemeye başlayan kişiler pek çok yeni ürün ve terimle karşı karşıya kalabiliyor. Bunlardan birisi de akvaryum bitki kumudur. Akvaryumda beslenen canlılar için gerekli olan biyolojik kalitenin sağlanabilmesi açısından bu tip ürünlerin kullanımı gereklidir. Ayrıca bu tip ürünler akvaryumda dikkat çekici bir görsellik oluşturulabilmesine de yardımcı olur. Akvaryumda bitki kullanımı özellikle bazı balık türlerinin yaşam kalitesi ve akvaryum suyu oksijen değerleri açısından büyük bir önem taşımaktadır. Akvaryum içerisinde doğal bir filtreleme sağlayan akvaryum bitkileri için kullanılacak kumlarda özel olarak seçilmelidir. Bu durumda akvaryum bitki kumu nasıl olmalı şeklinde bir soruyu gündeme getirir.

    bitki kumu
  • Ocak 15, 2021 Diğer Dostlarımız

    Akvaryumda balık beslemek isteyenler için akvaryumun her bir parçası oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Akvaryumun içinde beslenecek canlılar için en uygun biyolojik koşulları sağlamaya yardımcı olacak çok sayıda ekipman ve teçhizat bulunur. Bu ekipmanların doğru şekilde bir araya getirilmesi ile canlılar için çok sağlıklı bir atmosfer oluşturulabilir. Bu çerçevede en sık kullanılan ürünlerden birisi de akvaryum hava motorudur. Akvaryuma yeni başlayanlar akvaryum hava motoru ne işe yarar merak ediyor. Zira tüm akvaryumlarda sıkça kullanılan cihazlardan birisidir.

    Akvaryum Hava Motoru
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR