Blog Başlık

  • Ocak 14, 2020 Kedi

    Kedi maması seçimi sağlıklı bir kedi bakımında vazgeçilmez önemdedir. Kedinizin sağlık durumu, yaşı ve kilosu gibi çeşitli değişkenlere göre, ona en uygun mamayı seçmeniz gereklidir. Tüketiciye sunulan çok sayıda marka altında ve çeşitli türlerde bulunan kedi mamaları, hangisi seçmeniz gerektiği konusunda da çıkmaza sürüklenmenize sebep olabiliyor. Yaşına ve kilosuna göre mama seçimi yapmanız, mamaların üzerinde bulunan özellikler ve ikazlara dikkat etmeniz, en doğru mamayı seçmenizde önemli yardımcılarınız olacaktır. Buna göre hazırladığımız ve en çok tercih edilen kedi mamaları hakkında incelememiz de seçim yapmanızı kolaylaştırmak amacındadır.
     

    kedi, kediler, kedi maması, mama, proplan kedi maması, kedi maması 15 kg
  • Ocak 14, 2020 Kedi

    En popüler kedi maması üreticilerinden Pro Plan, Nestle bünyesinde Purina markasıdır. Kedilerin sağlıklı ve dengeli beslenme ihtiyaçlarına yönelik olarak zengin mama çeşitleri ile yanıt veriyor. Tüm kedi sahiplerinin kedileri için en sağlıklı ve en lezzetli mamayı bulabilmesini sağlayan Pro Plan Türkiye genelinde en fazla tercih edilen markalar arasında kendisine yer buluyor.

    pro plan yavru kedi maması, pro plan sterilised, pro plan türkiye
  • Ocak 13, 2020 Köpek

    Evcil hayvanların tümünde olduğu gibi köpeklerde de doyma güdüsü fazlasıyla zayıftır. Bu nedenle de düzenli ve uygun miktarda bir beslenme programının onun için oluşturulması sağlığı açısından çok önemlidir. Bu nedenle de köpeklerin beslenme süreçlerinin doğru şekilde düzenlenmesi gerekir. Köpek mamasının uygun miktarda verilmesi kadar doğru mama seçimi de çok önemlidir. Köpek maması tavsiye ve önerilerinde uzmanların yorumlarının dikkate alınması gerekir. Bu şekilde her köpek için en doğru, en sağlıklı ve en lezzetli beslenme programını oluşturabilmek mümkün olur. Doğru mama seçimi ve uygun mama verme düzeni ile köpeğin sağlığını korurken, mutlu olmasını da sağlamak mümkün olur.

    köpek maması tavsiye, kuru köpek maması, tahılsız köpek maması, somonlu köpek maması
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR