Blog Başlık

  • Ocak 13, 2020 Köpek

    Köpek dostlarımızın temel besin ihtiyaçlarının karşılanması için tüketeceği ürünlerin doğru seçilmesi çok önemlidir. Konserve köpek maması ürünlerinde özellikle köpeklerin sağlık durumu, yaşı ve fiziksel ihtiyaçları gibi etkenler göz önünde bulundurularak, farklı içerikli alternatifler bulunuyor. Böylelikle köpeklerin tükettikleri mamadan tüm besin ihtiyaçlarını karşılayarak hem enerjik hem de sağlıklı bir vücuda sahip olabilmelerine yardımcı olunabilir. Konserve köpek mamaları kuru köpek mamalarının önemli bir tamamlayıcısı olması ile birlikte tek başına da lezzetli ve sağlıklı bir öğün niteliği de taşımaktadır. Tüketiminin kolay olması, zengin besin değerlerine sahip olması ve yanı sıra zengin içerik çeşitliliğinin bulunması ile yaş köpek maması da köpeklerin damak zevklerinin vazgeçilmezleri arasında kendisine yer buluyor.

    yaş köpek maması, ödül maması köpek, kopek mamasi
  • Ocak 12, 2020 Köpek

    Köpek mamalarının içeriğinde bulunan malzemeleri ve besin değerleri paket üzerinde açık şekilde yer alır. Bu sayede iyi bir köpek maması seçimi doğru şekilde yapılabilir. Ancak gerçekten iyi ve lezzetli bir mama seçilip, seçilmediği köpek tarafından belirlenir. Köpeğin sağlık durumu ve mamaya ne kadar ilgi gösterdiği ile çok daha doğru şekilde köpek maması seçimi yapılabilir. Günümüzde köpekler için mama üretimi gerçekleştiren çok sayıda marka bulunuyor. Bu durumda piyasada çok sayıda köpek maması çeşidinin bulunmasına yol açıyor. Köpek maması markaları ve ürün çeşitleri arasında köpeğiniz için hangisinin en iyi mama olduğu karışıklığa yol açabiliyor. Zengin alternatifler içerisinde doğru mama seçimini yapabilmek için köpeklerin mamaya gösterdikleri ilgi, pakette yer alan bilgiler ve tabii ki kullananların ve uzmanların tavsiyeleri yönlendirici rol üstlenir.

    köpek maması 15 kg, köpek maması fiyatları, ucuz köpek maması, en iyi köpek maması, 15 kg köpek maması, en ucuz köpek maması, köpek maması markaları
  • Ocak 12, 2020 Kedi

    Evcil kedilerin eğitiminde ödül ve ceza sisteminin kurulması ve kullanılması önemlidir. Bu sayede kedinizin hem mutlu, hem sağlıklı ve hem de uysal olmasını kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

    en iyi kedi maması , kedi mamaları , kedi ödül maması
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR