British Shorthair Nasıl Eğitilir?

British Shorthair Nasıl Eğitilir?

Köklü soyunun ağırlığına sahip bir tür olan British Shortcair’ in ana vatanı aslında Mısır ve İran’ dır. Gemilerle geniş bir coğrafyaya yayılmış ve özellikle İngiltere’ ye Roma imparatorluğu tarafından getirilmiştir. İngiltere’ de nispeten diğer soyarla daha az çiftleşmiş olması, burada daha asil bir soyun oluşmasına neden olmuştur. Bunun dışında, Habeşistan tarafından gelen bir soy ve diğer Arap yarımadası tarafından gelen bir soyu daha bulunur. Bu soyların her birinin genetik olarak taşıdığı kalıtsal bir takım sorunlarda vardır. Ağırbaşlı, çok sakin, aynı zamanda sevecen, düşük aktivite özelliklerine sahip ancak aynı zamanda güçlü ve gerektiğinde aktif bir kedidir. Bu asil soyun temsilcisi için nasıl bir eğitim yolunun izlenmesi gerektiği British shorthair nasıl eğitilir? Sorusunun da sıkça sorulmasına neden oluyor.

Bir Asilzade ile Muhatap Olduğunuzu Hatırlayın


Gerçektende soyunun köklü olması, karakterine doğrudan yansıyan bir kedi cinsi olan BSH’ nin eğitiminde diğer kedilere göre dikkat edilmesi gereken bazı şeyler olabilir. Bununla birlikte çok akılı ve aslında sevecen olan BSH’ yi eğitmekte çok da zorlanmazsınız. Önemli olan şey her şeyin Onun kontrolünde olduğuna inanmasıdır. British shorthair nasıl eğitilir? Sorusuna en net yanıt, aslında çok sevecen, sevilmeyi, ilgi gösterilmesini, oynamayı ve aynı zamanda okşanmayı çok seven bir kedi olduğunun bilinmesidir. Bununla birlikte içine kapalı bir yaşam sürdürür ve yaşamının önemli bir kısmında cool görünmek onun için önemlidir.

British Shortcair Sahibi Olmak


British shorthair nasıl eğitilir?
Sorusu, BSH sahibi olan hayvan dostlarının, kedinin duruşu ve karakteristik özelliklerini hemen fark etmesiyle gündeme gelir. Çok sevecen ve sadık bir arkadaş olsa da, bunun için öncelikle size güvenmesi gerektiğini unutmayınız. Bu sınır aşıldığında yanınızdan ayrılmayan, sizinle birlikte uyuyan, söz dinleyen, sürekli ilgi bekleyen sıcakkanlı bir arkadaşla karşılaşırsınız. Ancak buna rağmen ertesi gün tamamen soğukkanlı bir asilzadeye de dönüşebilir. BSH sahiplerinin mutlaka kedileriyle oyun için zaman ayrıması önerilir. Bu soylu dostumuz, oyun için can atar ve ufak bir numarayla soğukkanlı asilzade duruşunu anında değiştirebilir sıcakkanlı sevecen bir kediye dönüştürebilirsiniz.

Etiketler: British Shorthair
Ekim 17, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR