Felix Yaş Mama Nasıl?

Felix Yaş Mama Nasıl?

Son yıllarda evcil hayvan besleyen kişiler arasında mama seçiminde oldukça popüler hale gelen markalardan birisi olan Felix, ürünlerindeki kalitesiyle fark yaratıyor. Purina bünyesinde faaliyet gösteren bir marka olan Felix, mama yelpazesi içerisinde yaş mamalar bulunuyor. Son derece zengin besin değerlerine sahip olan Felix yaş mama modelleri kediler tarafından da oldukça çok seviliyor. Kedilerin oldukça büyük bir beğeniyle yedikleri yaş mamaların içeriğinde bulunan besin değerleri kadar lezzetinin de kaliteli olması bu denli yoğun şekilde ilgi görmesine neden oluyor.

Felix Yaş Kedi Maması

Günümüzde dünya genelinde en çok tercih edilen kedi maması markaları arasında kendisine yer bulan Felix, özellikle yaş mama çeşitleri ile kedilere çok daha özel ve çok daha zengin bir beslenme programı sunuyor. Felix yaş mama modelleri içerisinde tavuklu, balıklı ve etli olmak üzere farklı alternatifler bulunuyor. Bu alternatifler sayesinde de kedilerin damak zevklerine göre beslenme gerçekleştirebilmeleri sağlanıyor. Aynı zamanda da kedilerin öğünlerinde farklı lezzetler sağlayarak, çok daha zengin bir beslenme skalasına sahip olabilmelerine yardımcı oluyor

Felix Yaş Mama İçeriği

Vitamin ve mineral yönünden oldukça zengin olduğu gibi son derece besleyici de olan Felix yaş mama çeşitleri ile kedilerin vücut ihtiyaçlarının karşılanabilmesi mümkün olmaktadır. Bu kapsamda da içeriğinde bulunan vitamin grupları ve mineral bileşenleri dolayısı ile uzman veterinerler tarafından da oldukça yoğun şekilde kullanılıyor. İçeriğinde bulunan besin katkıları arasında A vitamini bulunuyor. Bununla birlikte içeriğinde demir, iyot, manganez, bakır, selenyum, çinko gibi bileşenlerde bulunuyor. Bununla birlikte içeriğindeki protein değerleri ise 15.4% seviyesindedir. Yağ, ham kül, ham selüloz ve nem içeren Felix kedi yaş mamaları kedilerin damak zevkine de hitap ediyor.

İçeriğinde bulunan vitamin, mineral ve besin değerleri ile hem yetişkin hem de yavru kedilerin kuru mamalar dışında da beslenme öğünlerini zenginleştirebilmeye yardımcı oluyor. Bu nedenle de günümüzde oldukça yoğun şekilde tercih edilen güvenilir ve sağlıklı yaş mama markalarından Felix’ in yaş mama ürünleri dodomama.com platformundan kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Etiketler: felix, felix yaş mama, felix kedi mamasi
Şubat 14, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR