Hangi Köpek Maması Nasıldır, Nasıl Seçilir?

Hangi Köpek Maması Nasıldır ?

Köpek mamalarının içeriğinde bulunan malzemeleri ve besin değerleri paket üzerinde açık şekilde yer alır. Bu sayede iyi bir köpek maması seçimi doğru şekilde yapılabilir. Ancak gerçekten iyi ve lezzetli bir mama seçilip, seçilmediği köpek tarafından belirlenir. Köpeğin sağlık durumu ve mamaya ne kadar ilgi gösterdiği ile çok daha doğru şekilde köpek maması seçimi yapılabilir. Günümüzde köpekler için mama üretimi gerçekleştiren çok sayıda marka bulunuyor. Bu durumda piyasada çok sayıda köpek maması çeşidinin bulunmasına yol açıyor. Köpek maması markaları ve ürün çeşitleri arasında köpeğiniz için hangisinin en iyi mama olduğu karışıklığa yol açabiliyor. Zengin alternatifler içerisinde doğru mama seçimini yapabilmek için köpeklerin mamaya gösterdikleri ilgi, pakette yer alan bilgiler ve tabii ki kullananların ve uzmanların tavsiyeleri yönlendirici rol üstlenir.

Proplan köpek maması nasıl?

Günümüzde pek çok veteriner tarafından kaliteli ve sağlıklı köpek maması konusunda en fazla tavsiye edilen markalardan birisi de Proplan köpek mamasıdır. Nestle bünyesindeki Purina markası tarafından üretilen Proplan köpek mamaları zengin çeşitlilik içerir. Evcil köpek maması konusunda cinsiyet, yaş ve cins gibi faktörlere göre farklı içeriklere sahip çeşitleri bulunuyor. Ayrıca kısırlaştırılmış ve obez gibi köpeklerin sağlık durumuna göre farklı formüllere sahip olan köpek mamaları da bulunuyor. En iyi köpek maması markaları arasında gösteriliyor. Besin değerleri ve lezzetiyle evcil köpeklerin çok seveceği ürünler sunuyor.

Reflex köpek maması nasıl?

Farklı köpek ırkları ve farklı yaşlardaki köpekler için ürün çeşitliliği sunan markalardan olduğundan Reflex, köpeğinize göre seçimlerde bulunabilme özgürlüğüne sahip olmanızı sağlıyor. Tahıl ve et içerikli köpek mamaları bulunan Reflex, avantajlı fiyatları ile dikkat çekiyor. Köpek maması 15 kg gibi yüksek miktarları ile ekonomik şekilde köpeğinizin uzun bir dönem mama ihtiyacını garanti altına almanıza yardımcı oluyor. Özellikle 15 kilogram gibi yüksek miktardaki mamanın uzun süre bitirilemeyeceğinden paketlerinde hava geçirmeyen ve aç-kapa özelliğine sahip olan teknolojileri kullanıyor. Besin değerleri yönünden ise yüksek vitamin ve mineral bileşenleri içeriyor. Aynı zamanda da köpekler için besleyici niteliği bulunmayan mısır ve buğday yönünden de zengindir.

 



Bonacibo köpek maması nasıl?

Türkiye’ deki yerli evcil hayvan maması markalarından birisi olan Bonacibo evcil dostlarımız köpekler içinde zengin ürün çeşitliliğine sahiptir. Bonacibo köpek mamaları içeriğinde ağırlıklı olarak tavuk ve kuzu öne çıkıyor. Yavru, yetişkin ve yaşlık olacak şekilde farklı kategorilerde mama seçenekleri bulunuyor. İçerik yönünden yüksek et seviyesine sahip olmasıyla doyurucu ve lezzetli olduğu gibi dengeli besin değerleri içerir. Böylelikle köpeğinizin hem seveceği hem de sağlığına destek olacak bir mama tüketmesine yardımcı olur. 15 kg köpek maması paketleri ile de uzun vadede köpeğiniz için gerçekten ekonomik bir beslenme çözümü oluşturabilmenize yardımcı olur. Bu avantajlı paketleri ile ucuz köpek maması markalarından birisi olarak, Türkiye’ de yaygın olarak köpek sahiplerince tercih ediliyor.

Brit Care köpek maması nasıl?

Brit Care, evcil hayvan mamaları konusunda günümüzün orta seviye segmentte kabul edilen markalarındandır. Brit Care köpek mamalarında 3 farklı seri sunuyor. Bu serileri içerisinde ise Brit Care beyaz paketli serisi Türkiye’ de en fazla tercih edilenidir. Mısır içermeyen Brit Care en ucuz köpek maması çeşitleri arasında bulunuyor. Mısır içermediğinden dengeli bir et oranına sahiptir. Bu özelliği de hem köpeğinizin gelişimine yardımcı olmasını hem de lezzetiyle köpeğinizin çok sevmesini sağlıyor.

Royal Canin köpek maması nasıl?

Dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’ de de en çok tercih edilen evcil hayvan maması markalarından birisi olan Royal Canin, yüksek kaliteli ürünleriyle dikkat çekiyor. En popüler köpek maması markalarından olan Royal Canin’ in evcil köpekler için yaş mama, kuru mama ve ödül maması gibi farklı ürün alternatifleri bulunuyor. Köpeğinizin hayatının her alanında hitap edecek mama çeşitleri ve destekleyici ürünleriyle öne çıkan Royal Canin köpek maması fiyatları diğer markalara nazaran biraz daha yüksektir. Et, tavuk ve balık gibi içeriklere sahip olan mamalarında soya ve hayvansal ürünlerde bulunur. Doyurucu yönden yüksek kaliteye sahip bir mama markasıdır.

 

Etiketler: köpek maması 15 kg, köpek maması fiyatları, ucuz köpek maması, en iyi köpek maması, 15 kg köpek maması, en ucuz köpek maması, köpek maması markaları
Ocak 12, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR