Kedi Tasma ile Gezdirilir mi?

Kedi Tasma ile Gezdirilir mi?

Evde beslediğiniz tüm evcil hayvanlarınız, her zaman doğaya karşı büyük bir özlem duyar. Bu nedenle de evcil hayvanınızın doğayla olan iletişimini asla kesmemeye öznen göstermelisiniz. Üstelik bahsi geçen evcil hayvan bir kediyse bunun önemi çok daha fazladır. Kediler yaratılış yapıları ve fizyolojik özellikleri nedeniyle yüksek enerjiye ve yüksek hareketliliğe sahiptir. Bu enerjisini atabilmesi için çok geniş alanlarda yüksek hareketlilik gösterebilmesi gerekir. Onun vücudunun sağlıklı gelişimi ve doğasının gerekliliklerini güdüsel olarak yerine getirebilmesi açısından çok önemlidir. Ancak şehirde veya kırsalda evde kedi besliyorsanız dışarıya çıkartmak çoğu zaman zorlu bir durum olabiliyor. Günümüzde kedi tasması ile kedinizi hem onun rahat edeceği hem de güvende olmasını sağlayacak şekilde dışarıya çıkartabilirsiniz.

Ev kedisi tasma ile gezdirilir mi?

Kediler son derece hareketli oldukları gibi fizyolojik özelliklerinin getirmiş olduğu avantajları ile ani dönüşlere ve yüksek hıza sahiptir. Bu nedenle de bir kediyi kendisi yakalanmak istemediği takdirde yakalayabilmek pek mümkün değildir. Doğal güdüleri dahilinde de özgürlüklerine fazlasıyla düşkün olan kedileri dışarıya çıkartmak bu gibi hususlar nedeniyle zorlu olabilir. Ev kedisinin dışarıdaki ortama çok fazla alışık olmaması sebebi ile dışarıya çıkartırken endişe duyabilirsiniz. Ancak kediler için özel olarak üretilmiş tasma modelleri sayesinde kedinizi de dışarıya güvenle çıkartabilirsiniz.

Kedinize bağlayacağınız tasma aracılığı ile kedinizin dışarıda gezinirken de sizin gözetiminiz altında olmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle kaçma ve kaybolma gibi riskleri ortadan kaldırabilirsiniz. Aynı zamanda da işlevsel tasarım özelliklerine sahip olan kedi tasmalarıyla çok geniş alanda serbest şekilde hareket edebilmesini sağlayabilirsiniz. Kedinizin hareketliliğini sınırlamayacak tasarım özelliklerine sahip olan tasmalarda özellikle uzayabilen ipler kullanılıyor. Bu şekilde kedinizin farklı mesafe aralığında tasmaya bağlı olarak gezebilmesini sağlayabilirsiniz. Kedi eşyaları kategorisinin en yoğun şekilde ilgi gören ürünlerinden kedi tasmaları pek çok kişi için garip gelebilir. Ancak evde kedi besleyenlerin çok iyi şekilde bileceği ve hissedeceği şekilde evcil kedilerin dış ortam koşullarına karşı taşıdığı masumiyeti fazlasıyla endişeye yol açabiliyor. Tüm riskleri ortadan kaldırarak, kedisinin doğayla ilişkisini korumak isteyenler için platformumuzda son derece cazip fiyatlarla birbirinden şirin ve kaliteli kedi tasmalarını güvenle satın alabilirsiniz.

Etiketler: kedi tasması, tasma, kedi eşyaları
Ocak 20, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR