Köpek Maması Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Köpek Maması Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

En sadık ve en sevimli evcil dostlarımız köpeklerin, beslenme ihtiyaçlarına özen göstermek, doğru yaklaşımı sergilemek mutlulukları ve sağlıkları açısından çok önemlidir. Özellikle de gelişimleri için destekleyici içeriğe sahip olan mamalar ile yapılacak beslenme sayesinde köpeklerin sağlıklı bir gelişime sahip olmaları sağlanabilir. Vücudunun ihtiyaç duyduğu mineral ve vitaminleri etkin bir şekilde alabileceği içerikte kuru hazır mamalar bulunuyor. Köpek mamalarında bulunan farklı içerikli alternatifler ile de tam olarak köpeğinizin ihtiyacına uygun bir mama tercihinde bulunabilirsiniz. Doğru mamayla köpeğinizin sağlıklı gelişimine yardımcı olabileceğiniz gibi hoşuna gidecek lezzetiyle de mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle köpeğinizin verdiğiniz mamayı keyifle yemesini sağlayabilirsiniz. Buna bağlı olarakta mama fiyatları içeriğine ve bileşenlerine göre farklı fiyatlara sahip olabiliyor. Mama seçerken fiyatlarının yanı sıra muhakkak içeriği de incelenerek alınmalıdır. 

Köpek Maması Çeşitleri

Günümüzde hazır köpek mamalarında farklı içeriklere sahip olan zengin mama çeşitliliği bulunuyor. Köpeklerin ırkı, cinsiyeti, sağlık durumu ve yaşı gibi faktörlere göre vücutlarının değişen ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, formülleri şekillendiriliyor. Böylelikle direkt olarak vücudunun ihtiyaçlarını karşılayacak ve kilo problemlerine yol açmadan sağlıklı beslenme gerçekleştirmesine yardımcı olacak bir beslenme programı oluşturulabilirsiniz. Köpeğiniz için yapacağınız mama seçimlerine istinaden belirlenen bu kriterleri göz önünde bulundurarak, en doğru mamayı belirleyebilirsiniz. Belirleyeceğiniz köpek maması ile köpeğinizin fiziksel ve ruhsal gelişimine doğrudan katkıda bulunabilir ve sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlayabilirsiniz.

Yavru Köpek Maması

Her canlıda olduğu gibi köpeklerde de yavrular fiziksel açıdan son derece naiftir ve özel ilgiye muhtaçtır. Bu özel ilginin temelini de mamalar oluşturur. Çünkü bir yavrunun vücudunda yetişkin bir köpeğe göre daha fazla vitamin ve mineral ihtiyacı bulunur. Dolayısıyla yetişkin köpeklerden farklı olarak yavru kedi mamaları bu doğrultuda bir içeriğe sahip olacak şekilde üretilir. Yavru köpekler için üretilen mama çeşitleri sayesinde bağışıklığının kuvvetlendirilmesi ve her türlü sağlık sorununa karşı direnç oluşturulması mümkün olur. Ayrıca yavru köpeğinizin gelişiminin sağlıklı olması için tüketmesi gereken ideal miktarda besini tüketmesi için de ölçüyü yavru köpek mamalarına göre belirlemelisiniz. Böylelikle henüz yavru olan köpeğinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak, son derece güçlü ve sağlıklı bir gelişim gerçekleştirebilmesine yardımcı olabilirsiniz.

Etiketler: köpek, köpek maması, mama
Ocak 20, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR