Köpek Regl Külodu Nasıl Kullanılır?

Köpek Regl Külodu Nasıl Kullanılır?

Köpeklerinde, tıpkı insanlar gibi özel ihtiyaçları bulunur. Bu özel ihtiyaçlarının karşılanması hem yaşam alanlarındaki konfor standartlarını belirler hem de sahipleri için hijyenik ve sağlıklı bir ortam oluşturur. Özellikle dişi köpekler açısından en temel ihtiyaçlardan birisi olan regl dönemindeki özel durumuna göre hassas bir şekilde yaklaşım sergilenmesidir. Dişi köpeklerin 6 ile 7 aylık dönem sonrasında regl olmaları son derece olağan bir süreçtir. Ancak bu süreler köpek ırkına, yaşına ve tabii ki beslenme stiline göre değişiklik gösterir. Bu dönemde yaşam alanlarında dişi köpeklerin regl olmasına bağlı olarak ortaya çıkabilecek kirlenmeyi önlemek ve daha konforlu bir şekilde bu süreci atlatabilmek için köpek regl külodu modelleri bulunuyor.

Köpek Regl Külodu Modelleri

Günümüzde kısırlaştırılmamış olan dişi köpeklerde regl görülebilmektedir. Bu regl döneminde ev içerisinde halı, mobilya ve diğer unsurları kirletmesinin önüne geçilmesi hem hijyen hem de sağlık açısından çok önemlidir. Bu nedenle geliştirilmiş olan köpek regl külodu modelleri bulunuyor. Köpeklerin bu konuda kendilerinin bir önlem alabilmeleri mümkün olmadığından, sahiplerinin bu konuda önlem almaya özen göstermesi gerekmektedir. Bu söz konusu köpek külotları sayesinde evin her yerine kan bulaşmasının önüne geçilebilmesi mümkündür.

Köpek regl külodu modelleri oldukça pratik bir kullanım stiline sahiptir. Tasarımsal özellikleri ve üretim malzemeleri oldukça rahat olduğundan dişi köpeklerin regl oldukları dönemde rahatsız olmadan bu külotları kullanabilmeleri sağlanabilmektedir. Günümüzde köpeklerin ırk, yaş ve fizyolojik büyüklüklerine göre değişkenlik gösterecek tasarımlarda regl külotları tasarlanmaktadır. Bu köpek regl külotlarında özellikle köpeklerin kalça bölgesine çok daha rahat bir oturuş sağlanması için ayarlanabilir özelliği bulunmaktadır. Bu şekilde köpeklerin kalça ve bel bölgesindeki genişliğine göre en rahat edebileceği ve kan akışını dinamik bir şekilde önleyecek biçimde regl külotları giydirilebilmesi mümkündür. Köpek sağlığını koruyacak ve herhangi bir risk teşkil etmeyecek niteliklerdeki materyallerden üretimleri gerçekleştirilebilmektedir. Aynı zamanda da kumaş kalitesi ve dayanıklılığı sayesinde son derece pratik bir şekilde yıkanabilmektedir. Hatta yıkamak için çamaşır makineleri bile deformasyona uğramayacak biçimde kullanılabilmektedir.

Etiketler: Köpek Regl Külodu, Köpek Regl Külotu
Şubat 17, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR