Virkon S Nasıl Kullanılır?

Virkon S Nasıl Kullanılır?

İçeriğinde yer alan güçlü bileşenleri ve bileşikleri sayesinde her yüzeyde son derece etkili hijyen sağlayan Virkon S, günümüzde evcil hayvanlar için yaygın olarak kullanılır. Özellikle veteriner hekimler, klinikler gibi alanlarda yaygın olarak steril ortam oluşturabilmek maksadı ile kullanımı gerçekleştirilmektedir. Tüm kedi, köpek ve diğer evcil hayvan türlerinden gelebilecek veya onları riske edebilecek her türlü zararlıyı yüzeylerde yok etmeye yardımcı olur. Ancak etkili ve başarılı sonuç elde edilebilmesi için muhakkak Virkon S nasıl kullanılır konusundaki yönergelere uygun kullanım gerçekleştirilmelidir.

Virkon S Kullanımı


Virkon S dezenfektan ürünün kullanımı noktasında mutlaka Virkon S nasıl kullanılır yönergelerine uygun şekilde hareket edilmesi gerekmektedir. İçeriğinde yer alan “stabilize peroksijen bileşekleri”, “organik asit”, “inorganik tampon” ve “surfaktan” şeklindeki bir formüle sahip olan Virkon S, yüzeylerde ve ortamda yüksek temizlik sağlamaktadır. Virkon S’nin son derece güçlü formülü sayesinde sadece yüzeylerde veya ürünlerde bulunan zararlıları yok etmek için değil aynı zamanda da ortam havasında bulunan zararlıları yok etme konusunda da son derece etkilidir.

Virkon S kullanımı yüzeylere dökülerek gerçekleştirilebildiği gibi aynı zamanda da “püskürtme” şeklinde ortam içerisindeki zararlıların yok edilmesi maksadı ile de kullanılabilmektedir. Bu yüzden de günümüzde Virkon S kullanımı son derece yaygındır.

Virkon S ürünün kullanımı için mutlak suret ile öncelikli olarak sulandırma gerçekleştirilmelidir. Bu sulandırma işleminin ürün üzerinde uygulanacak yüzeye veya uygulama amacına göre belirtilen sulandırma oranına uygun olarak gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Yıkama-silme tekniğinde bir fırça kullanılarak, her ürün ve her yüzey için derinlemesine hijyen standartlarının sağlanabilmesi mümkündür. Bunun dışında sulandırıldıktan sonra püskürtme özellikli bir şişeye doldurularak, ortamda havaya sıkılabilir. Böylelikle püskürtmeli olarak da kullanımı gerçekleştirilebilir.

Günümüzde veteriner klinikleri ve pet shop gibi alanların yanı sıra evlerdeki kedi, köpek vb. evcil hayvanların yaşam alanlarının temizliği noktasında da kullanımı gerçekleştirilmektedir. Ayrıca evcil hayvanların sağlığının korunabilmesi amacı ile periyodik olarak mama ve su kapları, oyuncakları, tasmaları gibi onlara özel olan eşyalarda Virkon S dezenfektan ürünleriyle kolay bir şekilde temizlenebilmektedir.

Etiketler: Virkon S
Mayıs 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR