Acana Köpek Maması Nasıl?

Acana Köpek Maması Nasıl?

Köpek mamaları, onların hareketli ve dinamik yaşamlarında ihtiyaç duydukları enerjiyi karşılamasının yanı sıra, mineral ve vitaminleri de karşılaması gereken ürünlerdir. Acana köpek maması, sektörün en kaliteli ürünlerinden biri olarak biliniyor. İçeriğinde bulunan ve farklı yaş gruplarında ki köpeklerin tüm gereksinimlerini karşılama özelliğine sahip mamalar şeklinde hazırlanıyorlar. Markanın tüm ürünlerinde omega-3, omega-6, kalsiyum ve fosfor yeterli miktarlarda olmak üzere bulunuyor. Bunların yanında Linoleic acid, amimo asit, çinko şelat, çinko ve E Vitamini katkıları da mamaların tümünde yer alıyor. Tahıl oranı sıfır olan mamalarda % 70 düzeyinde protein ve %30 düzeyinde meyve ve sebze oranlaması titizlikle oluşturuluyor.

Acana yavru köpek maması nasıl?

Yavru köpeklerin beslenmesinde su tüketimi önemli bir yer tutuyor. Bu sebeple sulu besinler yavru köpekler için destekleyici olarak yavru köpeklere mutlaka verilmelidir. Bunun yanında yüksek protein oranlarına sahip gıdalar, yavru köpekler için tercih edilmesi gereken beslenme türüdür. Acana köpek maması farklı yaş gruplarının ihtiyaçlarına odaklanmış şekilde özel olarak hazırlanan mama türlerine sahip. Yavru köpek mamaları, renklendirici, koruyucu maddeler içermeyen ve aynı zaman köpeklerin iştahını açan çeşitli yapay katkı maddeleri bulunmayan ürünlerdir. Köpeklerin mamayı daha fazla sevmesi ve buna paralel daha fazla tüketmesi, zararlı maddelerin üzerinin örtülmesi anlamına da geliyor. Bunun yanında sürekli mama tüketme ihtiyacı, ihtiyaçtan fazla mama tüketilmesi ve obezite sınırlarının zorlanmasına da anlamına da geliyor. Köpeğinizin mamayı çok sevmesi normal gibi görünse de, iştah açıcı katkı maddelerin mamalarda kullanılması bu duruma sebebiyet veriyor olabilir. Acana markasının mamalarında bu türlü katkı maddeleri bulunmadığı gibi, kullanılan tüm malzemeler doğal maddelerden seçiliyor.

Acana köpek maması, bu alanda ki en kaliteli mamalardan biri olarak öne çıkıyor. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de güvenerek alabileceğiniz ve dostlarımızın tüm beslenmesini emanet edebileceğimiz markalar arasındadır. Bununla birlikte cinslerine göre bazı köpeklerde yumurta ve deniz ürünlerine karşı alerjik reaksiyon gelişebiliyor. Bu sebeple bu türlü sorunu olan köpek dostlarımız için yumurta ve deniz ürünleri içermeyen daha özel mamaları tercih etmemiz gerekebiliyor.

Etiketler: acana köpek maması, acana
Ocak 26, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR