Bosch Köpek Maması Nasıl?

Bosch Köpek Maması Nasıl?

Türkiye’ de köpek sahiplerinin çok yeni tanıştığı evcil hayvan mamaları markalarından birisi olan Bosch, Almanya merkezli bir şirket bünyesinde üretim gerçekleştiriyor. Uluslararası ölçekte uzun yıllardır satış gerçekleştiriyor olsa da Türkiye’ deki pet sektörüne yeni giriş yaptı. Bu nedenle de pek çok evcil hayvan sahibi nasıl bir mama olduğu konusunda yeterli bilgiye sahip değildir. Bosch köpek maması markasına ilişkin olarak ilk olarak öne çıkan yorumların başında yüksek tahıl içerikli köpek mamaları üreten bir marka olduğu yönündedir. Tahıl değeri yüksek mamaları içerisinde ette bulunmaktadır.

Bosch köpek maması içeriğinde bulunan pirinç sayesinde hassas midesi olan köpeklerde uygun ve rahat bir şekilde sindirim gerçekleştirilmesine yardımcı oluyor. Tahıl içeriği sayesinde sindirim açısından en kolay yapıya sahip olan köpek mamalarından birisi olarak kabul ediliyor. İçeriğinde bulunan et sayesinde de protein yönünden de zengindir. Ancak tahıl seviyesinin et içeriğine göre biraz daha yüksek olması alternatiflerine oranla biraz daha geri planda kalmasına neden oluyor. Yavru, yetişkin ve yaşlı köpekler için mama çeşitleri bulunmaktadır. Ayrıca köpek maması ürünleri içeriğinde bulunan midye ekstraktı ile de köpeklerdeki kıkırdak ve eklem sorunlarına karşı koruma ve tedavi edici etkisi bulunduğu belirtiliyor.

 

 

Bosch yavru köpek maması nasıl?

Yavru köpeklerin gelişim dönemlerinde doğru ve sağlıklı beslenmeleri çok önemlidir. Özellikle de bağışıklık sistemlerinin tam olarak gelişmemesine bağlı olarak yavru köpeklerin tüketecekleri besinlerin destekleyici olması gerekir. Ayrıca zararlı etken içermemesi de bu süreçte oldukça büyük bir önem taşır. Protein, vitamin ve mineral yönünden zengin içeriğe sahip olan organik yavru köpek mamaları bu süreçte tercih edilebilecek en ideal mama çeşitleridir. Sindirimleri henüz yavaş olan yavru köpekler için lif içeriğine sahip olan yavru köpek mamaları çok önemlidir. Yavru köpekler için üretilen Bosch köpek maması çeşitlerinde de bu kriterlere uygun bir içerik yapısı bulunuyor. Yavru köpeklerin fizyolojik gelişimlerine destek olacak ve aynı zamanda da bağışıklık sisteminin direnç kazanmasına yardımcı olacak formüllere sahiptir. Ayrıca tamamen organik içeriğe sahip olması sayesinde de yavru köpek sahiplerinin tercih edebilecekleri markalardan birisi olarak gösteriliyor.

 

Etiketler: bosch kopek maması, bosch köpek maması, bosch kopek mamasi, köpek maması
Ocak 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR