Canvit Chondro Maxi Ne İşe Yarar?

Canvit Chondro Maxi Ne İşe Yarar?

Köpeklerin kemik, kıkırdak, eklem, ligament gibi iskelet ve kas yapısının oluşmasını sağlayan unsurları, farklı yaş gruplarında sürekli olarak rejenerasyona uğrar. Hemen her köpekde bu rejenerasyonlar, gerekli Vitamin ve mineral takviyeleri alamadığında, ciddi sağlık sorunlarına neden olur. Canvit chondro maxi, bu  amaca yönelik olarak ve özel bir şekilde hazırlanmış Vitamin takviyesidir. Köpeklerin kıkırdak dokularının güçlenmesi, eklemlerinde ki ağrıların azalması, kemiklerinin güçlenmesine yönelik destekler sağlar.

Henüz yavru veya genç köpekler için özel olarak hazırlanmış olan canvit, eklemlerin gelişimi ve büyümesine destek olacak bileşenlere sahiptir. Çok aktif ve büyük boydaki köpeklerde, eklemlerin hızlı bir şekilde yenilenmesi ve korunmasına yönelik destek oluşturur. Daha yaşlı ve fazla kilolu köpeklerde kıkırdak yıpranmasını yavaşlatır ve eklemleri koruyucu etki gösterir. Yanı sıra herhangi bir cerrahi operasyon veya yaralanma yaşamış köpekler de, iyileşme süresini son derece kısaltır. Eklem ve kemiklerin güçlenmesine yardımcı olur, yenilenmenin hızını arttırır.

Canvit chondro maxi nasıl kullanılır?

Tablet şeklinde hazırlanmış olan Canvit chondro maxi, köpeklerin yaşı, büyüklüğü, kilosu gibi etkenlere bağlı olarak yarım tablet veya bir tablet şeklinde kullanım dozajına sahiptir. Örneğin 10 kg ağırlığa sahip genç köpeklerde 8-10 hafta boyunca yarım tablet olarak kullanılırken, aktif ve yaşı büyük köpeklerde veya herhangi bir yaralanma geçirmiş köpeklerde bu dozaj 1 tablettir. 8-10 hafta boyunca sürekli ve günlük verilen Canvit, bu kullanım sonrasında üç ay boyunca ara verilmesi gereken bir gıda takviyesidir. Üç ay sonra yeniden 8-10 haftalık periyoda kullanılabilir.

Uzun süreli ve düzenli olarak yemeklere veya suyuna karıştırarak köpeklerinize verdiğiniz bu gıda takviyesi, yaşlanmanın veya aktifliğin köpeklerde oluşturduğu sorunları yavaşlatır ve onarır. Kemikler, kıkırdaklar ve eklemler, dostlarımızın en fazla yorulan, zarar gören bölümleridir. Bu zararı en aza indirebilmek ve onarılma hızlarını arttırmak için, ihtiyaç duydukları çeşitli Vitamin ve mineraller vardır. Bu mineral ve Vitaminleri bir arada sunan Canvit, dostlarımızın sağlıklarını korumamızda önemli bir yardımcımızdır. Bu sebeple köpeklerimizi kullanmaya alıştırmalı ve dozajla birlikte kullanım sürelerine dikkat ederek, düzenli şekilde kullanmalıyız. Bu ürünü dodomama.com web sitesinden satın alabilirsiniz.

 

 

Etiketler: canvit, canvit chondro, canvit chondro maxi
Şubat 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR