Econature Köpek Maması Nasıl?

Econature Köpek Maması Nasıl?

Son zamanların en popüler köpek maması markalarından birisi olan Econature, Türkiye’ de de yaygın olarak tercih ediliyor. Piyasada bulunan pek çok köpek maması markası gibi Econature köpek maması ürünleri içerisinde de tahıl bulunuyor. Özellikle tahıl grubundan içerisinde mısır ve pirinç bulunuyor. Ekonomik fiyata sahip olması ile de son derece makul şekilde köpeklerin beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı oluyor. Farklı yaş ve sağlık grubundaki köpekler için farklı köpek maması çeşitleri bulunuyor. İçeriğinde bulunan tahıl ürünlerine karşın yüksek protein seviyesi ile oldukça doyurucu bir etki sağlıyor.

Econature yavru köpek maması nasıl?

Yavru köpek beslenmesi yetişkin köpeklere göre çok daha hassastır. Vücut gelişimleri ve bağışlık direnci henüz tamamlanmamış olan yavru köpekler için seçilecek mamalarda dikkatli olunması gerekmektedir. Protein, mineral ve vitamin yönünden zengin besin değerlerine sahip olan köpek mamaları tercih edilmelidir. Econature köpek maması çeşitleri arasında bulunan zengin besin değerli yavru köpek mamaları da bu konuda yardımcı oluyor. Son derece zengin besin değerleriyle yavru köpeklerin gelişim sürecinde destekleyici etki oluşturuyor. Özellikle de vitamin ve mineral yönünden zengin olması sayesinde yavru köpeklerin bağışıklık sisteminin direnç kazanmasına yardımcı oluyor. Ayrıca protein yönünden zenginliği sayesinde de fizyolojik gelişimleri açısından önemli bir güç desteği de sunuyor. Fiyatları açısından piyasanın en avantajlı markalarından birisi olan Econature yetişkin ve yavru köpek mamalarını uygun fiyatlarla dodomama.com’ dan alabilirsiniz.

 

 

Econature ekonomik fiyatıyla tercih ediliyor

Ekonomik köpek mamaları arasında yer alan Econature köpek maması, bu özelliğiyle köpek dostlarının ilgisini çekiyor. Besleyici özelliklere sahip olan mama, aynı zamanda çeşitli katkılarla desteklenmiş. Özellikle sokak köpekleri veya çok sayıda köpek bakımı için öncelikli tercih nedeni olan mamalar arasında yer alıyor. Farklı içerikler ve farklı ırklarla birlikte farklı yaş grupları için üretilen çeşitleri, seçim yaparken kullanıcıların işini kolaylaştıran bir ayrıntı. Her köpeğin sağlık koşulları, kısırlaştırılıp kısırlaştırılmadığı, yaşları ve ırkları gibi değişkenler, köpek maması seçimlerinde büyük önem taşıyor. Köpeklerin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri açısından seçilen mamaların önemi çok büyüktür. Bu sebeple mama seçimlerinde hassas davranılması, yaşı ve sağlık durumuna göre farklı mama kullanımlarına başlanması gerekir.

 

Etiketler: econature, econature köpek maması, econature kopek mamasi
Ocak 30, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR