Ferti Vit Ne İşe Yarar?

Ferti Vit Ne İşe Yarar?

Fizyolojik özellikleri ile evcil hayvanlar temel olarak kendi ihtiyaçlarını etkin biçimde karşılayabilir. Ancak evde beslenen kedilerin vücutlarında ihtiyaç duydukları her türlü hususun karşılanması sahibinin sorumluluğunda bulunur. Özellikle sağlığının korunması ve gelişiminin sağlıklı bir şekilde sağlanması amacı ile destekleyici ilaç ve ürünlerin kullanılması gerekliliği bulunmaktadır. Kuşlar için vitamin desteği bu aşamada oldukça önemli bir etkiye sahiptir. Ferti Vit ürünü sayesinde kuşların temel olarak ihtiyaç duydukları vitamin konusunda dinamik bir şekilde desteklenmesine yardımcı olmaktadır. Bu nedenle de günümüzde kuş besleyen kişiler tarafından yaygın şekilde kullanılan kuşlar için tamamlayıcı bir besin türüdür.

İçeriğinde bulunan yüksek miktardaki aminoasit, iz elementi ve vitamin değerleri açısından vücut bağışıklık direncinin güçlü bir şekilde arttırılmasına yardımcı olmaktadır. Vitamin yönünden son derece zenginleştirilmiş olması sayesinde vitamin eksikliği, bağışıklık direncinin düşmesi gibi sağlık sorunlarına karşı kuşların etkin biçimde koruma altına alınması sağlanabilmektedir. Ferti Vit kullanımında mutlaka dikkat edilmesi gereken noktaların başında ise kullanım dozajı yani miktarı gelmektedir.

Ferti Vit Kullanımı

Kuşlar için besin takviyesi niteliği taşıyan Ferti Vit ürünün içeriğinde glikoz, vitamin grupları, aminoasitler, laktoz ve eser elementler bulunmaktadır. Bu şekilde vücutta direnci arttırır ve fazlasıyla enerji kazanımı sağlanmaktadır. Bu nedenle de uzmanlar tarafından da tavsiye edilen bir vitamin ve destekleyici ürün grubu niteliği taşımaktadır. Kuşlar için Ferti Vit’in kullanımı noktasında ise hassas bir şekilde hareket edilmesi oldukça büyük bir önem taşımaktadır.

Günlük olarak kullanımının gerçekleştirilmesi gereken bu vitamin takviyesinin kullanım tekniklerine uygun şekilde hareket edilmesi gerekir. Standart olarak kullanımı için 250 ml içme suyu içerisine 1 ölçü olarak katılması gerekmektedir. Yani 1 gram olarak katılmalıdır. Bu aşamada kullanım için 100 gr mama veya yumurta maması içerisine katarakta kullanımının gerçekleştirilmesi mümkündür. Özellikle de kuş üreme dönemi öncesinden itibaren yani yaklaşık olarak 3 ile 4 hafta öncesinden günlük olarak verilmesi gerekliliği bulunmaktadır. Özel yarışma kuşları için kullanımının haftada 3 defa olacak şekilde gerçekleştirilmesi ise ayrı bir önem taşımaktadır.  

Etiketler: ferti vit, fertivit, ferti vit nedir, ferti vit ne işe yarar
Şubat 14, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR