Flexi Tasma Nedir?

Flexi Tasma Nedir?

Evcil hayvanların temel ihtiyaçlarının dışında diğer ihtiyaçlarına odaklı olarak geliştirilmiş olan ürün grupları bulunuyor. Kedi ve köpeklerin sosyalleşme aktivitelerinde ihtiyaç duydukları her türlü konuda da birbirinden fonksiyonel ürünler bulunuyor. Kedi ve köpeklerin sosyalleşmelerinde en fazla ihtiyaç duydukları ürünlerden birisi de doğal olarak tasmalardır. Kedi ve köpek tasmaları ile dışarıya çıktıklarında hem kendilerinin hem de çevrelerinin güvenliğinin dinamik bir şekilde sağlanabilmesi amaçlanmaktadır. Bu nedenle de kedi ve köpekler için geliştirilmiş olan evcil hayvan tasmaları bulunuyor. Flexi tasma modelleri de hem kalitesi hem de fonksiyonelliği ile evcil hayvan sahipleri tarafından son derece yoğun şekilde kullanılıyor.

Uzayan Tasma Özellikleri


Günümüzde özellikle kedi ve köpek sahipleri tarafından evcil hayvanlarının gezdirilmesi sırasında Flexi tasma modelleri son derece yoğun şekilde tercih ediliyor. Çünkü kedi ve köpeklerin çok daha özgür biçimde hareket kabiliyetine sahip olabilmesine yardımcı oluyor. Bu gibi özellikleri nedeni ile tercih edilen bu tasma modelleri temel olarak uzayabilen tasma modelleridir. İp kısmının kolay bir şekilde uzayabiliyor olması kedi ve köpek sahiplerinin çevre uygunluk durumuna göre hayvanlarını daha fazla serbest bırakabilmelerini sağlıyor. Bu şekilde sürekli olarak kısa ipli tasmalar yüzünden onların peşinden koşturmak durumunda kalmıyor. Sabit bir noktada dururken, köpeklerin farklı mesafelere erişebilir durumda olmasının ayarlanabilmesine yardımcı oluyor.

Flexi tasma modelleri köpeklerin hareketlerine göre uzama kabiliyetine sahiptir. Bu şekilde sahipleri ile arasındaki mesafe olmasını seven köpekler açısından oldukça ideal bir tasma modelidir. Gezintiler sırasında sürekli olarak sahibinin yanında kalmaktan hoşlanmayan köpekler bu flexi tasmalar sayesinde oldukça uzun mesafelere ayrılabilme imkanına sahip olabiliyor. Köpek sahipleri de köpeklerinin daha özgürce hareket edebilmesinin rahatlığını boynunda tasmasının takılı olmaya devam ettiğini bilerek, rahat bir şekilde hareket ediyor. Her köpek ırkı için uygun olan tasmalardan birisidir. Ancak uzayan tasma modelinin ip uzama özelliğinin iyi bir şekilde kontrol edilmesi bazı köpek türleri için çok önemlidir. Bu şekilde hem onu rahatsız etmeyecek şekilde hem de etkili bir şekilde köpek üzerindeki hakimiyetin sürdürülebilmesi sağlanabilmektedir.

Etiketler: Flexi Tasma
Haziran 26, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR