Formix Köpek Maması Nasıl?

Formix Köpek Maması Nasıl?

Türkiye’ de en çok tercih edilen köpek maması markalarından Formix köpek maması çeşitleri birbirinden zengin çeşitliliğe sahiptir. Özellikle her köpek ırkından ve her yaş grubundan köpeğin beslenmesinde ihtiyaç duyduğu tüm vitamin ve mineralleri karşılayacak içeriğe sahip köpek mamaları üretmektedir. Yavru ve yetişkin köpeklerin yanı sıra yaşlı ve özel sağlık durumu olan köpeklere yönelik olarak köpek mamaları üretmektedir. Bu sayede her köpek sahibi, kendi köpeği için ihtiyaç duyduğu besin değerlerini karşılayacak bir mama seçiminde bulunabilmektedir. Bu nedenle de Türkiye genelinde köpek sahipleri arasında oldukça popüler olan köpek maması markalarından birisidir.

Formix Köpek Maması Çeşitleri

Tüm köpek ırkları için köpek mamaları üreten Formix’ in köpek maması çeşitleri ile köpek sahipleri, en sadık dostlarının beslenme ihtiyaçlarını kolayca karşılayabiliyor. İçeriğinde yer alan tüm bileşenleri ile köpeklerin gelişimine ve besin ihtiyaçlarına yanıt veren Formix köpek maması çeşitleri aynı zamanda da köpeklerin damak zevkine de hitap ediyor. Et, tavuk ve balık gibi farklı lezzetlerdeki Formix’ in köpek mamaları sayesinde köpeğinizin sağlıklı ve düzenli olarak beslenmesini sağlayabilirsiniz. Özellikle köpeklerin damak zevkine hitap ettiğinden, kendilerini mutlu hissetmelerini sağladığından psikolojik açıdan da çok daha iyi durumda bulunuyorlar.

100% doğal içeriğe sahip olan Formix köpek maması modelleri tüm köpekler için gönül rahatlığı ile tercih edilebiliyor. Yavru, yetişkin, kısırlaştırılmış, yaşlı ve özel sağlık durumu bulunan köpeklerin periyodik beslenmelerini en uygun şekilde karşılıyor. İçeriğinde bulunan Omega 6 ve Omega 3 yağ asitleri ile köpeklerin tüylerinin her zaman sağlıklı ve parlak bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Ayrıca sağlık sorunlarından ve hastalıklardan korunmasını sağlayacak son derece güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmasını da sağlıyor. Geniş bir vitamin skalasına da sahip olan Formix’ in köpek mamaları Formix köpek mamaları sağlıklı ve dengeli bir metebolik sisteme sahip olmasını sağlıyor. İçeriğinde bulunan kalsiyum ve fosfor değerlerinin dengeli olması sayesinde de kemik ve iskelet yapısının gelişimine ve güçlenmesine yardımcı olur. Kolay sindirilebilir yapısıyla köpeklerin aşırı kilo alımı gibi sorunlarla da karşı karşıya kalmamalarını sağlıyor

Etiketler: formix, formiks, formix kopek mamasi, formix köpek maması
Mart 26, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR