Golosi Köpek Maması Nasıl?

Golosi Köpek Maması Nasıl?

Dünya genelinde köpek sahipleri tarafından tercih edilen köpek maması markalarından birisi olan Golosi, İtalya merkezli olarak faaliyet göstermektedir. Her yaş grubundan ve her ırktan köpek türüne yönelik olarak üretmiş olduğu farklı köpek maması çeşitleri bulunuyor. İçeriğinde bulunan besin değerleri ağırlıklı olarak tahıllı ve düşük et oranlıdır. Bununla birlikte özellikle fiyat ve performans kriteri açısından dengeli bir stabilizasyona sahip olması nedeni ile köpek sahipleri tarafından tercih edilir. Golosi köpek maması çeşitleri hem ırk hem yaş hem de cinsiyete göre değişkenlik gösterebilmektedir. Aynı zamanda da köpeklerin mevcut sağlık durumlarına göre gerçekleştirmeleri gereken öze beslenme düzenlerine uyumlu köpek maması çeşitleri de bulunmaktadır.

Yüksek karbonhidrat oranlarına sahip olan bir mama türüdür. Tahıl ve sebze değerleri yüksek olan ve et oranı düşük olmasından dolayı yüksek karbonhidrat niteliğine sahiptir. Bu durumda Golosi köpek maması çeşitlerinin tüketiminin mutlak suret ile uygun miktarlarda aşırı olmayacak şekilde tüketilmesini gerektiriyor. Aksi halde aşırı kilo alımı gibi çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalınması söz konusu olabilir. Paket üzerinde yer alan köpek beslenme kılavuzuna uygun şekilde hareket edilmesi gerekir. Özellikle de köpeğin kilo ve yaş kriterlerine göre içeriğindeki besin değerleri doğrultusunda belirtilen gramajlara uygun olarak kullanımının gerçekleştirilmesi gerekir.

Golosi Yavru Köpek Maması Çeşitleri?

Yavru köpeklerin yetişkin köpeklere göre ihtiyaç duyduğu besin ve mineral desteği çok daha yüksek seviyededir. Bu nedenle de yetişkinler için üretilen köpek mamaları yavru köpekler açısından pek uygun değildir. Bu yüzden Golosi köpek maması markası tarafından üretilen yüksek vitamin ve mineral değerlerine sahip olan yavru köpek maması çeşitleri bulunuyor. Bu yavru köpek maması çeşitleri sayesinde yavru köpeklerin ırk ve sağlık durumlarına göre en doğru beslenmeye sahip olabilmesi sağlanabilmektedir. Fiyat ve performans dengesi açısından da son derece ideal bir köpek maması çeşidi olması sebebi ile günümüzde oldukça yoğun ve sık bir şekilde tercih edilen markalardan birisi konumunda bulunuyor. Golosi’ nin yavru ve yetişkin köpek mamaları arasından yaş, kilo ve ırka göre en uygun olanının seçilmesine dikkat edilmesi çok önemlidir.

Etiketler: Golosi köpek maması, golosi kopek mamasi, golosi
Mart 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR