Hangi Kedi Kumu Daha İyidir?

Hangi Kedi Kumu Daha İyidir?

Evde beslenen kediler için beslenme ve uykunun dışındaki en temel ihtiyaçlardan birisi de tuvalettir. Her kedi sahibinin en fazla zorlandıkları konuların başında da gelmektedir. Evde kedi besleyenler için hem sağlıklı hem de hijyenik bir kum çözümünün sağlanması gerekmektedir. Kediler son derece hijyenik canlılar olması sebebi ile beğenmediği veya kirli olduğunu düşündüğü tuvalete girmez. Aynı zamanda da pis bir kedi tuvaleti hem kötü koku hem de sağlık sorunları teşkil eder. Bu tip sorunları tümüyle ortadan kaldıracak kedi kumu ürünleri bulunuyor.

Proline Kedi Kumu

İyi bir kedi kumu için en önemli kriterlerden birisi olan toplanmamak ve çok hoş kokması gibi özellikler Proline kedi kumu modellerinde yer almaktadır. Son derece gerçekçi görselliği ile tüm kedilerin korkmadan ve rahatlıkla girebilecek bir kumdur. Farklı malzemelerden üretilmiş olan modelleri ile her kedinin alışkanlıklarına hitap ediyor.

Mırmır Kedi Kumu

Türkiye’de hem kalitesi hem de düşük fiyatları ile en çok tercih edilen kedi kumu markalarından birisidir. İnce taneli “bentonit” kedi kumu modellerinden biridir. Daha küçük topaklanma özelliği ile çok daha uzun süre dayanmaktadır. Bu nedenle de oldukça ekonomiktir.

Feles Kedi Kumu

Feles kedi kumu modelleri “microball” teknolojisi olarak isimlendirilen bir teknikle üretilmiştir. Herhangi bir kimyasal içermeyen tamamen 100% doğal bir formüle sahiptir. Mükemmel topaklanma yapısı ile temizliği çok pratik bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Özellikle son derece etkili kokusu ile hem kedileri rahatsız etmiyor hem de tüm tuvaletin nahoş kokusunu gizlemeyi başarabilmektedir. Bu nedenle de Türkiye’de yaygın olarak tercih ediliyor.

Paticat Kedi Kumu

İnce taneli ve kalın taneli gibi farklı alternatiflere sahip olan Paticat kedi kumu modelleri kokusuz yapıları ile dikkat çekiyor. Daha doğal ve daha rahat bir kullanımı tüm kedilere sunuyor. Bu nedenle de kediler tarafından fazlasıyla sevilen kedi kumları arasında yer almaktadır.

Farklı markaların birbirinden kaliteli ve zengin çeşitlilikten oluşan kedi kumu modellerini uygun fiyatlara satın almak isteyenler için dodomama.com platformunu ziyaret edebilir.

 

Etiketler: kedi kumu
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR