Kedi Nasıl Uzaklaştırılır?

Kedi Nasıl Uzaklaştırılır?

Kediler son derece inatçı ve intikam güden canlılardır. Ona karşı yapılacak ters hareketleri ve kötü eylemleri asla unutmazlar. Her zaman kendisine bu eylemlerde bulunan kişilere ona göre davranırlar. Bu durumda kedilerin o kişilerle olan ilişkisini olumsuz etkileyebilmektedir. Bununla birlikte kedilerin merak duyguları oldukça gelişmiş seviyededir. Bu nedenle de çok fazla meraklıdırlar ve kendisine yapmaması söylenen şeyi daha fazla merak eder. Bu yüzden girmemesi veya yapmaması konusunda sert şekilde uyarıldığında bu hareketi tekrarlamaya devam eder. Bu nedenle de pek çok kedi sahibi açısından böyle durumlar oldukça zorlu olabiliyor. Doğal olarak da bu kedi sahipleri kedi nasıl uzaklaştırılır merak ediyor?

Bitkilerden Kedi Nasıl Uzaklaştırılır?

Kedilerin belirli eylemlerde oldukça inatçı olabildiği biliniyor. Kedilerin bitkilerle olan ilişkileri de her ev sahibi için oldukça sorunlu bir süreçtir. Evde bulunan bitkilerin kedinin saldırısına uğraması aslında oldukça doğaldır. Kediler bunu inattan çok doğal ihtiyaçları doğrultusunda yapmaktadır. Bu nedenle bitkilerden kedi nasıl uzaklaştırılır merak edenlerin öncelikle bunu iyi bilmesi gerekir. Kedilerin bitkilerden uzaklaştırılması için bu hususa dayalı olarak mutlaka alternatif çözümler oluşturulmalıdır. Kediler ot yiyerek, yalanırken yuttukları tüy vb. malzemeleri kusarak çıkartır. Otlar kedilerin kusmasına yardımcı olmaktadır. Bu nedenle de bitkilere dadanan kedilere mutlaka alternatif ot verilmelidir. Bununla birlikte bitkilerin üzerine kedilerine sevmediği ve bitkilere zarar vermeyecek kedi kovucu spreyler sıkılabilir.

Kediler Evin Önünden Nasıl Uzaklaştırılır?

Her ne kadar yüksek hayvan sevgisine sahip olunsa da bazı durumlarda kedilerin evin çevresinden uzaklaştırılması gerekliliği doğabilmektedir. Evden yemek çalması, fazla ses yapması ya da aşırı kirlenmeye neden olması bu nedenlerden birisidir. Bununla birlikte kedi tüyü alerjisi başta olmak üzere pek çok sağlık sorunu nedeni ile de kedilerin uzaklaştırılması gerekebilir. Kedi nasıl uzaklaştırılır araştırmasında olanlar için kedi kovucu spreyler önerilmektedir. Kedi kovucu spreyler tamamen insani bir şekilde kedilerin istenen yerden uzaklaştırılmasını sağlamaktadır. İçeriğinde kediler için hiçbir zararlı etken barındıran bu spreyler kullanılabilir. Özellikle de sadece kedilerin hoşuna gitmemesiyle fonksiyonunu yerine getirmektedir. Kedi kovucu spreyler için dodomama.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Etiketler: kedi uzaklaştırma, kedi nasıl uzaklaştırılır
Nisan 27, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR