Kedi Tarağı Nasıl Olmalı?

Kedi Tarağı Nasıl Olmalı?

Evcil hayvan besleyen kişiler açısından yaşam alanlarındaki en temel problemlerden birisi de tüy dökme problemleridir. Özellikle de yılın bazı dönemlerinde yüksek miktarda tüy dökülmesi ile karşı karşıya kalınabilmektedir. Bu durumda evcil hayvanların rahatsız olmasına hem de sizin sağlığınızı riske etmesine neden olur. Bu yüzden de günümüzde uzman veterinerler, kedilerin tüylerinin düzenli olarak taranmasını tavsiye ediyor. Periyodik kedi tüy bakımı uygulamaları kapsamında tüylerini iyi bir şekilde taramak, cansız tüylerin çevreye saçılmadan ve onu rahatsız etmeden tamamen toplanmasına yardımcı olmaktadır. Günümüzde kedilerin fizyolojik özelliklerine uygun olarak tasarlanmış olan kedi tarağı modelleri bulunmaktadır.

Kediler için özel olarak tasarlanmış olan taraklar sayesinde üzerindeki tüm cansız tüylerin toplanabilmesi mümkün oluyor. Kedilerin tüylerini etkin bir şekilde toplarken, kedinin derisine ya da tüylerine zarar vermeyecek kedi tarağı modelleri bulunmaktadır. Bu kedi tarakları ile son derece hızlı ve pratik bir şekilde kedilerin tüylerinin tamamen temizlenebilmesi mümkün olmaktadır.

Furminator Kedi Tarağı

Kedilerin tüy bakımlarının günümüzde daha derinlemesine yapılabilmesi mümkündür. Özellikle de kedi tarağı modelleri arasında yer alan Furminator bu konuda oldukça etkilidir. Kedilerin tüy bakımı sırasında üzerinde bulunan ölü derileri, cansız ve yanı sıra yakın zamanda dökülebilecek güçsüzlüğe sahip olan tüyleri etkin bir şekilde toplayabilmektedir. Bu şekilde kedilerin tüylerinin tamamen canlı ve parlak bir görünüme sahip olabilmesine yardımcı olmaktadır. Son derece etkili sonuçları dolayısı ile kedilerdeki tüy dökülmesi problemlerinin düzenli kullanılma 80% seviyelerinde önlenmesi konusunda garanti sunabilmektedir.

Çok pratik bir kullanılabilirliği bulunması sayesinde de kedilerin tüm vücudundaki ölü derileri ve cansız tüyleri kolayca temizleyebilmenize yardımcı olur. Oldukça güvenli olması sayesinde de kedilerin ani hareketlerinden doğabilecek riskleri de ortadan kaldırmaktadır. Böylelikle diğer tüm kedi tüy bakım ürünlerine göre çok daha güvenli ve çok daha sağlıklı bir şekilde tüylerinin taranmasına ve temizlenmesine yardımcı olmaktadır. Fazla efor sarf etmeden ve kediye çok fazla rahatsızlık vermeden tüylerini taramak ve temizlemek isteyenler için oldukça etkili bir çözüm oluşturmasından dolayı yoğun şekilde günümüzde tercih ediliyor.

Etiketler: kedi tarağı, kedi taragi, kedi tarak
Şubat 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR