Kedi Tasma Modelleri İncelemesi

Kedi Tasma Modelleri

Şehir yaşantısında kedi besleyenler için en önemli konulardan birisi de kedilerinin doğayla olan ilişkilerini korumaktır. Kedinizin dışarıya çıkması, hava alması ve doğayla bütünleşmesi açısından çok önemlidir. Ancak kalabalık ve büyük şehirlerde kedinizin hem güvenliğinden hem de rahatlığından endişe duymanızda son derece doğaldır. Bu nedenle de günümüzde kediler için geliştirilmiş birbirinden farklı ürünlerden birisi de tasmalardır. Evcil köpeklerle bağdaştırılmış olan tasmalar, günümüzde kediler içinde kullanılabilmektedir. Kedilerin vücut özelliklerine uygun olarak üretilen kedi tasma çeşitleri ile kedinizin dışarıda tek başına olduğunda veya sizinle olduğunda geçireceği vakitleri güvenli hale getirebilirsiniz. Kediniz için özel olarak tasarlanmış olan kedi tasmalarında birbirinden özel tasarımların yanı sıra son derece rengarenk tasarımlarda kullanılıyor. Böylelikle kedinizin cinsiyetine göre de tasma takmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca ayarlanabilir özelliğiyle bu tasmaları kedinizin boyun kalınlığına, yaşına ve kilosuna göre de en güvenli kullanıma odaklı olarak ayarlayabilirsiniz.

Kedi göğüs tasma

Kedinizi dışarıya çıkartacağınız zaman kaçmasından endişe duyduğunuzda da sizin denetiminde olmasını sağlayacak kedi tasmalarını kullanabilirsiniz. Cazip fiyatlarla platformumuzda sunulan kedi göğüs tasma modelleri ile kedinizin dışarıdaki gezintileri sırasında kaçmasını önleyebilirsiniz. Üstelik göğüs bölgesinden boynuna kadar çevreleyen tasarımı ile kedinizin kesinlikle üzerinden çıkartmamasını güvence ediyor. Özellikle de kedilerin bu tip eşyaları üzerinden atmadaki başarısı göz önüne alındığında kedi sahipleri için önemli bir artı oluşturuyor. Kediler için üretilen göğüs tasmaların sırt kısmında bulunan kanca vasıtası ile kedinizi zincir ve ip gibi öğeler ile kontrol edebilirsiniz. Kedinizin göğüs bölgesinden kollarını çevreleyerek, boyun ve sırt bölgesine kadar uzanan bir tasarıma sahiptir. Kesinlikle kediniz koşarken, yuvarlanırken ya da tırmanırken ona engel teşkil edecek şekilde hareketlerini sınırlamaz. Bu nedenle de kedinizin sürekli üzerinden çıkartmaya çalışmasına yol açmaz. Tasarım kalitesi ve özellikleri sayesinde kedinizin asla rahatsız olmaması ve aynı zamanda da son derece güvenli bir şekilde gezebilmesi sağlanabilmektedir.

GPS tasma kedi

Gelişen teknolojinin getirmiş olduğu yeniliklerden de dinamik bir şekilde faydalanabilirsiniz. Kedinizin tek başına dışarıya çıktığında ya da evden kaçtığında tam olarak nerede olduğunu anında öğrenebilmeniz artık mümkün. Gelişmiş teknoloji ürünü olan kedi GPS tasma ürünleri sayesinde kedinizin anlık olarak nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. Böylelikle kediniz evden kaçtığı zaman ya da kendiniz dışarıya bıraktığınız zaman nerede olduğunu görebilirsiniz. GPS tasmalar kedinizin boynuna takılarak, asla çıkartamaması sağlanmaktadır. Gelişmiş teknolojisi sayesinde kedinizin boynuna takacağınız bu tasmadan sinyaller gönderilir. Sizde akıllı telefonunuzdan pratik bir şekilde GPS tasmadan gelen sinyallerle kedinizin tam olarak nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. Dışarıya fazlasıyla meraklı olan ve sürekli kaçma girişiminde bulunan kedinizin kaçması durumunda dahi nerede olduğu konusunda endişeye kapılmanıza gerek bulunmuyor. Hemen cihazlardan üzerinde bulunan GPS tasmasından gelen sinyalleri kontrol ederek, elinizle koymuş gibi nerede olduğunu bulabilirsiniz. Böylelikle kedinizin dışarıya çıktıktan sonra ne durumda olduğu veya gelip gelmediği gibi konulardaki endişelerinizden kurtulabilirsiniz.

Kedi isimli tasma

GPS gibi teknolojik olmasa da kedinize hem şirinlik katan hem de güvenlik sağlayan tasma çeşitlerinden birisi de isimli kedi tasmalarıdır. Üzerinde kedinizin isminin, ev adresinin veya çeşitli bilgilerin bulunacağı bir künye olarak tasarlanan bu tasma çeşitleri de günümüzde yoğun şekilde ilgi görüyor. Tasma kedi fizyolojisine uygun olarak tasarlanıyor. Kedinizin asla rahatsız olmayacağı, asla çıkartamayacağı isimli kedi tasmalarından, GPS tasma çeşitlerine kadar her biri için dodomama.com platformumuzu ziyaret ederek, cazip fiyatlardan yararlanabilirsiniz. İsimli kedi tasmaları günümüzde oldukça yoğun şekilde kullanılıyor. Kedi şeklinde, künye şeklinde veya boncuk şeklinde gibi farklı tasarımlarda üretilen isimli kedi tasmalarıyla kedinizin tarzına daha fazla şirinlik katabilirsiniz. Aynı zamanda da kedinizin gittiği her yerde isminin bilinmesini sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte kedinizin isimli tasmasının arka kısmına iletişim bilgisi veya adres bilgisi de yazarak, kaçması ve kaybolması gibi durumlarda da daha kısa zaman dilimlerinde buluşma olasılığınızı da arttırabilirsiniz. Kedinizin güvenliği için kullanabileceğiniz bu tasma modellerinin son derece kaliteli olması sayesinde kesinlikle kopararak çıkartması söz konusu olmaz. Ayrıca konforlu tasarımı sayesinde de kedinizin asla rahatsız olmasına yol açmayacağından, sürekli çıkartmaya uğraşmamasını da sağlar. Dodomama.com platformumuzda kediniz için farklı türlerdeki tasmaları son derece cazip fiyatlara 7/24 güvenle satın alabilirsiniz.

Etiketler: kedi tasma, kedi gps tasma, tasma kedi
Ocak 18, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR