Kedi Temizleme Spreyi Nasıl Kullanılır?

Kedi Temizleme Spreyi Nasıl Kullanılır?

Mevsimsel olarak tüy oranı artan ve buna bağlı olarak da sürekli daha fazla kirlenen kedilerin, kendilerine özgü temizlenme mekanizmaları hayranlık uyandırıcıdır. Sokakta bile hemen hemen hiç kirli kedi görmüyor oluşumuzda, bu muhteşem temizlenme mekanizmasından kaynaklanır. Bununla birlikte ev kedilerinin ilave olarak aralıklarla yıkanması bizim sağlığımız açısından önemlidir. Her ne kadar kendilerini temizleseler de, kötü kokulardan kurtulamadıkları gibi çeşitli bakterilerin ve mikroorganizmalarında zaman içerisinde taşıyıcısı konumuna gelirler. Ancak hem kedilerin suyla olan düşmanlığı ve yanı sıra kullanılan şampuanlara karşı gösterdikleri hassasiyet, yıkama işini tam bir külfete dönüştürür. Kedi temizleme spreyi bu konuda imdadımıza yetişen bir ürün.

Kedi temizleme spreyinin kullanımı

Kedi temizleme spreyi, bitkisel içeriğe sahip özel olarak hazırlanmış bir ürün. Son derece pratik kullanımı, hem sizin ve hem de kedilerinizin memnun kalmasını sağlamak gibi büyük bir avantaj oluşturuyor. Kedinizin tüylerine yaklaşık 150 mm mesafeden püskürterek uygulayabileceğiniz spreyin kullanımında tek dikkat edilmesi gereken konu, kedilerin gözlerine ve kulak içlerine spreyin sıkılmaması. Uygulama sırasında kedinizin yalamasına da izin vermemeniz, uygulamanın başarı ölçüsünü yükseltir. Bu uygulamanın arkasından, kedi tarağı kullanılarak taranan kedilerin, ölü tüylerden de kurtulmasını sağlamış olursunuz. Aynı zamanda derilerinde kan dolaşımının hızlanması ve rahatlamalarını da sağlamış olursunuz. Diğer bir yöntem ise uygulama sonrasında kedinizin havlusuyla onu kurulamanız.

Kedi Temizleme Spreyi Neden Kullanılmalı

Kedilerinizin kolay ve onu rahatsız etmeyecek şekilde temizlemeniz tek yolu kedi temizleme spreyi kullanmanızdır. Spreyin kullanılması, kedilerin hem ölü tüylerinden kurtulmasını, hem derilerinin temizlenmiş tüyler sayesinde daha fazla nefes almasını ve hem de derilerinin daha fazla nefes almasını sağlayacaktır. Bunlara ilave olarak kedinizin bir mikroorganizma taşıyıcısı olmasının önüne geçerek, daha rahat bir şekilde evde özel alanlarınıza girmesini sağlayabilirsiniz. Ürünü dodomama.com web sitemizde inceleyebilir, siparişlerinizi tarafımıza iletebilirsiniz. Uygulanan bu temizlik kedilerinde rahatlamasını sağlayan ve onlara herhangi bir zarar vermeyen bir uygulamadır. Aynı zamanda dostlarımızın rahatlaması ve daha sağlıklı bir yaşama sahip olmaları avantajı oluşur.

Etiketler: Kedi Temizleme Spreyi
Nisan 02, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR