Kediye Tasma Nasıl Takılır?

Kediye Tasma Nasıl Takılır?

Kedi sahibi olmayan ve onların dünyasını bilmeyenler için kediye tasma takmak oldukça garip gelebilir. Ancak bazı kediler sokağa çıkmayabilir veya çıksa bile bulunduğu lokasyon dolayısı ile çeşitli sorunlar yaşayabilir. Böyle bir atmosferde evinde kedi besleyen kişiler kedilerinin sosyalleşme ve doğayla etkileşimi kesmemesi için kedisine tasma çıkartarak, dışarıya çıkartabilir. Bu nedenle de günümüzde kedilere özel olarak tasarlanmış olan tasma modelleri bulunuyor. Kedi tasması olarak Dodomama'dan temin edilebilen bu tasmalar sayesinde kediler artık dışarıya çıktığında sahiplerinin deneyiminde çok daha dinamik bir şekilde kalabiliyor.


Kedi Tasma Takma


Kediler doğaları gereğince son derece başına buyruk ve özgür ruha sahip canlılardır. Bu nedenle de tasma gibi özgürlüklerini sınırlayacak her türlü unsura karşı pek sıcak bir yaklaşım sergilemez. Bu özellikleri nedeni ile de kediler için tasma kullanımı pek çok zaman oldukça zorlu olabilir. Ancak kedisini dışarıya tasmasız çıkartmak istemeyenler için tasarlanmış olan birbirinden farklı kedi tasması modelleri bulunuyor. Kedi tasmaları kedilerinin fizyolojik özelliklerine uygun şekilde tasarlanıyor. Bu şekilde kedilerin vücudunda hem onları fazla sıkmayacak ve hareketlerini kısıtlamayacak şekilde hem de rahat bir kullanım sunacak şekilde kedi tasması kullanımı gerçekleştirilebilmektedir.

Kedi tasması modelleri oldukça zengindir. Boyun, bel ve göğüs tasmaları olarak kedi tasması modelleri bulunuyor. Kedi tasmalarının her bir modelinin takımı modeline göre değişkenlik gösterir. Ancak kediler için genellikle göğüs kedi tasmaları tercih edilmektedir. Çünkü kediler oldukça esnek ve hareketli canlılardır. Bu özellikleri de kedilerin tasmalarını kolay bir şekilde çıkartabilmelerine olanak veriyor. İşte bu noktada bu özelliklerine göre tasarlanmış olan göğüs tasması modelleri bulunuyor. Ön ve arka ayaklarından geçecek deliklere sahip olan bu tasmalar, tüm göğüs ve karın bölgesini sarar. Sırt kısmında ayarlanabilir bağlantı noktaları ile birbirine bağlanabilir. Bu şekilde kedinin dışarıda gezerken ani bir hareketle tasmasından kurtulabilmesi gibi bir durumun söz konusu olmaması sağlanır. Kedilerin kilo ve göğüs bölgesi genişliklerine göre rahat bir kullanım için kedi tasmaları ayarlanabilir nitelikte tasarlanmaktadır.

Etiketler: kedi tasmasi
Haziran 30, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR