Köpek Aksesuarları Nelerdir?

Köpek Aksesuarları Nelerdir?

Köpek aksesuarları çok geniş bir seçenek havuzuyla kullanıcıya sunulur. Üstelik bu seçenek genişliği arasında, hem köpeğinizin sağlığı için zararlı ve hem de köpeğinizin eğitimini olumsuz etkileyen çeşitli ürünlerde bulunur. Bu sebeplerle Köpek aksesuarları nelerdir? Ve hangileri yararlıdır sorularını sormak ve yanıtlarını almak için de çaba sarf etmek gerekir. Bir köpeğin 8. aya kadar ki yaşamı, onun bundan sonraki birlikte yaşamınıza dair her şeyi öğreneceği zaman dilimidir. İlk bir yıl bu öğrenme süreci ve eğitimiyle geçer. Bu süre zarfında lider veya alfa, annesi, babası ise sahipleri olarak bizler oluruz ve her konuda eğitimcileri de biz haline dönüşürüz. Bu aşamada onlarla oyun oynama şeklimiz, hangi oyuncaklarla oynamasını istediğimiz gibi konular, sonraki yaşamında hem onun ve hem de bizim için önemli konular haline dönüşür.

Hangi Aksesuarları Almalıyım?

Köpek aksesuarları nelerdir? Diyince yemek kabı, su kabı, tuvalet kabı, tasma, köpek kafesi, dişleme oyuncakları, taraklar, köpek şampuanı, köpek yatağı temel aksesuarlar olarak öne çıkar. Bu aksesuarlar hemen her köpek sahibinin mutlaka edinmesi gereken ürünler arasındadır. Bunların dışında, kemirme malzemeleri, oyun için tasarlanmış çok çeşitli aksesuarlar, ödül aksesuarları ve daha birçok amaca dayalı aksesuarlarda bulunur. Ancak bunların bir kısmı, kötü alışkanlıklar edinmelerine neden olabilecek özelliklere de sahiptir. Örneğin ısırarak çekmelerini sağlayan ipli oyuncaklar ya da doğrudan ip, ısırmayı oyunla özdeşleştirmelerine neden olur ve bu durum bir alışkanlık haline gelir.

Doğru Aksesuar Seçimi

Köpek aksesuarları nelerdir? Sorusuna yanıt vermeye başladığınızda sayacağınız ilk birkaç aksesuar arasında tasma, kafes, yatak gelecektir. Bu aksesuarların seçimleri sırasında, köpeğinizin rahatlığı, eğitimi ve erişkin zamanında erişeceği boyutları önemli kıstaslar olarak öne çıkar. Oyuncaklarının güçlü dişlerinin baskısına dayanıklı olması, çeşitli alerjiler ve zararlar oluşturmayacak özelliklere sahip olması, ısırmayı dişlerini kaşıyabilecekleri ancak oyunla bağdaştırmayacakları şekilde tasdiklemesi önemlidir. Ayrıca tasma seçimlerinin köpeğinizin hem cinsi ve hem de boyutlarına göre doğru malzemeye ve üretim özelliklerine sahip olması gerekir. Köpeğinizi için en sağlıklı ve en ideal aksesuarlara dodomama.com ürün yelpazesi içerisinde ki zengin çeşitlilik arasından ulaşabilirsiniz.  

Etiketler: köpek aksesurları
Ekim 06, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR