Köpek Gezdirme Kayışı Modelleri

Köpek Gezdirme Kayışı Modelleri

En yakın sadık dostunu olan köpeğinizin doğayla etkileşim halinde kalması hem fizyolojik hem de ruhsal sağlığı açısından önemlidir. Köpeklerin doğayla temas edebilmesini sağlamak amacı ile de şehirde de olsa mutlaka düzenli periyotlarda köpeklerin dışarıda gezdirilmesi gerekir. Bu şekilde hem tuvalet ihtiyaçlarını karşılamalarını hem de ruhsal ve fizyolojik olarak nefes alabilmelerini sağlar. Ancak son derece meraklı canlılar olan köpeklerin özellikle pek çok hayati riskin bulunduğu şehirlerde serbest şekilde gezdirilebilmesi mümkün olmaz. İşte bu noktada köpek gezdirme kayışı modelleri bulunuyor. Bu kayış modelleri sayesinde köpeğinizi her ortamda en rahat şekilde gezdirebilirsiniz.

Deri Köpek Gezdirme Kayışı

Köpekler için özel olarak tasarlanan bu kayışlarda farklı model seçenekleri bulunuyor. Özellikle köpeğinizin boyun ve göğüs bölgesinde canını yakmayacak şekilde bir kullanım sunacak deri modeller bulunuyor. Deri köpek gezdirme kayışı modelleri oldukça yüksek dayanıklılığa sahip olsa da çok büyük ve çok güçlü köpeklerin tutulabilmesi için belirli sınırlara sahiptir. Bu nedenle de deri köpek gezdirme kayışları daha ağırlıklı olarak daha sıcakkanlı köpekleriniz için kullanıma uygundur. Aynı zamanda da derinin şıklığı ve rahatlığı ile de köpeğinizin son derece rahat bir şekilde hareket etmesine yardımcı olmaktadır. Hareketlerini kısıtlamadan onu güvenli bir şekilde gezdirebilmenize yardımcı olur.

Otomatik Köpek Gezdirme Kayışı

Gelişen teknolojinin fırsatlarından köpeğinizi gezdirme konusunda da yararlanabilirsiniz. Özellikle otomatik köpek gezdirme kayışı modelleri ile köpeğinizin daha geniş mesafelerde hareket edebilme kabiliyetine sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Otomatik köpek gezdirme kayışı modelleri sayesinde köpeğinizin sizden uzaklaşma mesafesini istediğiniz şekilde kolayca ayarlayabilirsiniz. Böylelikle ortam koşullarına göre en uygun olacak şekilde köpeğinizin gezmesini, oyunlar oynamasını ve hatta koşmasını dahi sağlayabilirsiniz. Güçlü ve dayanıklı mekanizması sayesinde üzerinde yer alan düğmesinden köpeğinizin kayışını serbest bırakabilir ve köpeğinizin kayış gerilmeden istediği şekilde hareket etmesini sağlayabilirsiniz. Ancak riskli ve daha kısa mesafeli gezinti yapmanızı gerektiren durumlarda düğmesi ile çok rahat şekilde köpeğinizin kayışını istediğiniz ölçüde kısaltabilmeniz mümkün olmaktadır. Bu sayede her ortamda köpeğinizle rahat ve güvenli bir şekilde gezinti gerçekleştirebilirsiniz.

Etiketler: Köpek gezdirme kayışı
Mart 22, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR