New Dog Köpek Maması Nasıl?

New Dog Köpek Maması Nasıl?

Türkiye’ de son yıllarda oldukça popüler hale gelen köpek maması markalarından birisi olan New Dog markası, Lider Pet Food çatısı altında faaliyet gösteriyor. Son derece geniş ve zengin bir ürün çeşitliliğine sahiptir. Bu şekilde her ırktan ve her yaştan köpek için birbirinden lezzetli ve son derece sağlıklı köpek mamalarının üretimini gerçekleştiriyor. Özellikle hem ürün kalitesi hem de fiyat düzeyi ile Türkiye’ de köpek maması çeşitleri içerisinde New Dog köpek maması dengeli markalardan birisi konumunda bulunuyor.

New Dog Köpek Maması İçeriği

New Dog köpek maması çeşitleri içerisinde tahıl içeriği biraz yüksek seviyede bulunuyor. Özellikle pirinç ve mısır gibi glisemik endeksi yüksek seviyede olan tahıl ürünlerini barındırmaktadır. Bu tip tahılların köpeklerin ırk ve yaşları fark etmeksizin sindirimi biraz daha zorlu olabiliyor. Bununla birlikte içeriğinde ağırlıklı olarak kuzu ve tavuk gibi protein kaynaklarından oluşan bir çeşitliliğe sahiğtir. Bu açıdan da köpeklerin ırk ve yaşına göre son derece güçlü bir protein desteği oluşturmasını sağlıyor. Bu açıdan da tercih edilebilir köpek maması markalarından birisi konumunda bulunmasına neden oluyor. İçeriğinde köpeklerin gelişimini destekleyici niteliklerde çok sayıda vitamin ve mineral bulunuyor. Vitamin ve mineral yönünden son derece zengin olması ile köpeklerin gelişimi noktasında oldukça yardımcı olmaktadır.

New Dog Yavru Köpek Maması

Yavru köpekler, yetişkin köpeklere göre çok daha narin bir fizyolojiye sahiptir. Bağışıklık sistemi henüz tam olarak gelişmemiş olmaması hem vitamin ve mineral desteğine fazlasıyla ihtiyaç duymalarına hem de çeşitli sağlık sorunlarına karşı açık olmasına neden oluyor. Bu yüzden yavru köpekler için üretilen köpek mamalarının yüksek besin değerlerine sahip olmasına dikkat edilmesi oldukça büyük bir önem taşımaktadır. New Dog köpek maması çeşitleri içerisinde yer alan yavru köpek mamaları da bu açıdan oldukça kaliteli mamalardan birisidir. Yavru köpeklerin gündelik olarak mutlaka vücutlarına almaları gereken vitamin ve minerallerin karşılanmasına yardımcı oluyor. Bu nedenle de yavru köpek sahipleri tarafından güvenle tercih edilebilecek kaliteli köpek mamalarından birisidir.

Etiketler: New Dog Köpek Maması, new dog, new dog mama
Mart 30, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR