Pro Plan Kedi Maması

Pro Plan Kedi Maması

Pro Plan Kedi Maması

En popüler kedi maması üreticilerinden Pro Plan, Nestle bünyesinde Purina markasıdır. Kedilerin sağlıklı ve dengeli beslenme ihtiyaçlarına yönelik olarak zengin maima

ma çeşitleri ile yanıt veriyor. Tüm kedi sahiplerinin kedileri için en sağlıklı ve en lezzetli mamayı bulabilmesini sağlayan Pro Plan Türkiye genelinde en fazla tercih edilen markalar arasında kendisine yer buluyor. Ürünlerindeki yüksek kalite ve yüksek besin değerlerinin yanı sıra kedilerin damak zevkine hitap eden lezzetleri ile kedi sahiplerinin sıkça tercih ettiği bir markadır. Vitamin ve mineral yönünden zengin olan Pro Plan kedi mamaları kedilerin cins, yaş, kilo ve sağlık durumlarına göre özel olarak üretiliyor.

 



Pro Plan Yavru Kedi Mamaları

Yavru kedilerin gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi, gençlik hastalığı başta olmak üzere tüm sağlık sorunlarına karşı bağışıklıklarının güçlü tutulabilmesi için özel mama tüketmeleri gerekiyor. 1 yaş altında ve yavru kedi olarak kabul edilen dönemde ihtiyaçlarını karşılayacak Pro Plan yavru kedi maması çeşitleri bulunuyor. 0-1 aylık, 1-3 aylık, 3-6 aylık ve 6 ay ve 1 yaş kediler için özel yavru kedi mamaları bulunuyor. Pro Plan’ ın yavru kedi mamaları, yerinde durmayan enerjik ve aynı zamanda da henüz gelişmekte olan vücutları için ihtiyaç duydukları tüm besin ve mineralleri sağlıklı bir şekilde alabilmesini sağlıyor.

Pro Plan Kısırlaştırılmış Kedi Mamaları

Kısırlaştırılmış kedilerin tüketmeleri gereken mamalar, diğer kedilere göre daha farklıdır. Kısırlaştırılmış kediler kilo almaya, kristalleşme(mesane taşı) oluşumu gibi sağlık sorunları açısından diğer kedilere oranla daha fazla yatkınlık taşır. Bu nedenle de kısırlaştırılmış kedilerin beslenmeleri özel olarak düzenlenmelidir. Yağ ve karbonhidrat yönünden düşük değerlere sahip olan, kristalleşmeye karşı çözümleyici mineral ve vitaminlere sahip olan özel kısırlaştırılmış kedi mamaları bulunuyor. Pro Plan Sterilised mama serisi de kısırlaştırılmış kediler için geliştirilmiştir. Pro Plan’ ın Sterilised serisinde farklı numara kodları bulunur. Bu kodlar kedinin kilosu, yaşı ve cinsine göre düzenlenmiştir. Bu kriterlere göre kediniz için Pro Plan’ ın Sterilised serisi kısırlaştırılmış kedi maması çeşitlerini satın alabilirsiniz.

 

Etiketler: pro plan yavru kedi maması, pro plan sterilised, pro plan türkiye
Ocak 14, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR