Pro Plan Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Pro Plan Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Pro Plan, Nestle güvencesine sahip Purina bünyesinde evcil hayvan mamaları üreten en popüler markalardan birisidir. Günümüzde pek çok veteriner hekim tarafından da tavsiye edilen kedi maması markalarından birisi olan Pro Plan’ ın zengin mama yelpazesinde kedilerin sağlık durumlarına hitaben de ürünler bulunuyor. Bunlardan birisi de kısırlaştırılmış kediler için geliştirilmiş Pro Plan mama çeşitleridir. Kısırlaştırılmış kedi mamaları, kısırlaştırdığınız kedinizin sağlığı ve beslenmesi açısından çok önemlidir. Bunun nedeni ise bu mamaların içeriğinde bulunan yağ seviyesi ve onarıcı etkiye sahip içeriklerle kısırlaştırılan kediler için özel olarak üretilmiştir.

Pro Plan Kısırlaştırılmış Kedi Maması Serileri


Kısırlaştırılmış kediler için özel olarak üretilen Pro Plan kısırlaştırılmış kedi maması sayesinde kedinizin sağlığını koruyabilirsiniz. Özellikle de kısırlaştırılan kedilerde çok sık görülen aşırı kilo alma probleminin önlenebilmesi için yağ seviyesi ve karbonhidrat değerleri yönünden daha düşük nitelikli olarak hazırlanan mamaları tüketmeleri önerilir. Pro Plan kısırlaştırılmış evcil kedilerin vücut ihtiyaçlarına odaklı besin değerlerine sahip olan özel mamalar üretmektedir. Pro Plan tarafından kısırlaştırılmış kediler için üretilen mamalar “Sterilised” serisi olarak sunulmaktadır. Kısırlaştırılmış kedilerde uygun olmayan mamaların tüketimi tıpkı insanlardaki taş oluşumu gibi kristalleşme meydana gelebiliyor. Hayati risk taşıyabilen bu sağlık sorunlarına karşı Pro Plan’ ın kısırlaştırılmış kedileri çözüm oluşturarak, sağlığını her zaman koruma altına almaktadır. Pro Plan kısırlaştırılmış kedi maması 10 kg şeklinde ekonomik paketleri bulunuyor.

 


Yaşa Göre Kısırlaştırılmış Pro Plan Mama


Kedilerin beslenmesinde yaş faktörü çok önemlidir. Her yaşta kedilerin vücutlarındaki besin gereksinimleri tür ve miktar açısından değişiklik yaşar. Bu nedenle de kedi mamalarında yaşa göre farklı alternatifler bulunuyor. Pro Plan kısırlaştırılmış kedi mamalarında da her yaştaki kısırlaştırılmış kedi için farklı mama çeşitleri bulunuyor. “Sterilised” serisinde farklı numaralarda kısırlaştırılan kedilerin yaş ve kilo durumuna göre üretilmektedir. Pro Plan Sterilised somonlu mama çeşitleri ise tam onların damak zevkine hitap edecek son derece sağlıklı bir şekilde beslenme gerçekleştirebilmesini sağlamaktadır. Bu sayede kısırlaştırdığınız kedinizin kilosunu ve sağlığını her zaman dengede tutabileceğiniz bir şekilde beslenmesini sağlamanıza yardımcı olur.


 

Etiketler: pro plan mama, pro plan kısırlaştırılmış kedi maması 10 kg, pro plan sterilised somonlu
Ocak 16, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR