Pro Plan Köpek Maması Çeşitleri Nelerdir?

Pro Plan Köpek Maması Çeşitleri Nelerdir?

Sektörün en kaliteli köpek mamalarından biri olan Pro plan, Purina tarafından üretiliyor. Çok sayıda çeşide sahip olan Pro plan köpek maması, farklı ırk, farklı yaş grupları, kısırlaştırılmış köpek maması, çeşitli sağlık sorunlarına karşı özel mamalar gibi çok geniş bir çeşitlilikler kullanıcıya ulaşıyor. Çeşitli besinlere karşı alerjisi bulunan köpekler ve sağlık sorunları yaşamış köpekler için de, tıbbi etkileri olan mamaları pro plan markasıyla bulabilirsiniz.

Pro plan yavru köpek maması

Pro plan köpek maması türleri arasında yavru köpekler için çeşitli seçenekler mevcut. Medium Pupy kuzu etli, Puppy sensitive digestion kuzulu, Puppy small & mini somonlu, Large Breed Robust Tavuklu, Puppy medium tavuklu & pirinçli gibi çok çeşitli mama türleri kullanıcıya sunuluyor. Yavru köpeklerin yetişmesi sırasında ihtiyaç duyduğu enerji, Vitamin ve minerallerin hassas bir şekilde birleştirilmesiyle hazırlanmış.

 

 

Pro plan yetişkin köpek maması

Köpeklerin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için, ihtiyaç duydukları enerji miktarı ve minerallerle vitaminler gibi yan gıdaların oranı oldukça yüksektir. Dinamik yaşamları sırasında özellikle çok yüksek enerji ihtiyaçları bulunur. Pro plan köpek maması türleri, ustaca birleştirilmiş besinlerden oluşan, köpekler için en sağlıklı mamalardan biri olarak biliniyor. Yetişkin köpekler için özel olarak hazırlanmış, tavuk, balık ve et içerikli çok sayıda mama, ırklara göre ve yaş gruplarına göre kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Pro plan köpek mamalarının tüm ürünlerine, dodomama.com web platformu aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Pro plan kısırlaştırılmış köpek maması

Kısırlaştırılmış köpeklerin, diğer köpeklere göre daha farklı yaşamsal ihtiyaçları ortaya çıkar. Doğru bir şekilde ve gerekli gıda türlerinin sıklıkla alınmaması, zaman içerisinde kısırlaştırılmış köpeklerde çeşitli rahatsızlıkların ortaya çıkmasına neden olur. Bunun yanında kısırlaştırılan köpekler, daha az hareket etmeye başladıkları için, obeziteye karşı daha hassas olurlar. Pro plan kısırlaştırılmış köpek mamaları, tüm bu sorunları oluşmadan önlemeye yönelik olarak hazırlanıyor.

Pro plan senior köpek maması

Yaşlı köpekler de sağlık durumları ve yaşlılığa bağlı ortaya çıkan pek çok semptom ortaya çıkabilir. Yaşlılıklarında ihtiyaçları olan gıda takviyeleri, kemiklerinin erimesine engel olan gıda takviyeleri, Omega ve esansiyel yağlar gibi çeşitli gıda takviyeleri yaşlı köpekler için zorunludur. Pro Plan Senior, belirli bir yaşın üzerinde ki dostlarımız için özel olarak hazırlanmış karışım bir mamadır.

 

Etiketler: pro plan köpek maması, köpek maması, proplan köpek maması, proplan kopek mamasi
Ocak 31, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR