Pro Plan Somonlu Köpek Maması Nasıl?

Pro Plan Somonlu Köpek Maması Nasıl?

Dünyanın en çok tercih edilen ve en popüler hazır kuru mama markalarından Pro Plan, zengin ürün yelpazesiyle evcil hayvanlarınızın beslenme ihtiyaçlarına yanıt veriyor. İçeriğinde bulunan yüksek besin değerleri ve yanı sıra organik malzemeleri ile en sadık dostunuz köpeğinizin sağlıklı şekilde beslenmesine yardımcı oluyor. Farklı formüllerle üretilen Pro Plan’ ın köpek mamalarında farklı lezzetlerde köpeklerinizin damak zevkini renklendiriyor. Köpeğinizin hem sorunsuz ve sağlıklı şekilde beslenmesini hem de severek yiyeceği bir kuru mamasında Pro Plan somonlu köpek maması 15 kg ile uzun süreli ihtiyacınızı karşılamaya yardımcı oluyor.

Pro Plan’ ın içeriğinde somon bulundurmaktadır. Böylelikle köpeğinizin her zamankinden farklı bir lezzetle buluşmasını sağlayarak, beslenmelerini daha keyifli hale getirebilirsiniz. Köpeğinizin çok severek tüketeceği somonlu köpek maması sayesinde köpeğinizin damak zevkine hitap edecek ve dolayısıyla sorun çıkartmadan severek, yiyeceği bir mama verebilirsiniz. Pro Plan tarafından üretilen somon ve pirinç içerikli köpek maması “Adult” kategoride bulunan köpekler tarafından tüketilebilir. 1 ile 7 yaş aralığındaki tüm köpekler tarafından tüketime uygundur. Ancak köpeğinizin sağlığı açısından risk taşıyabilecek faktörlerin göz önünde bulundurulması da tüketiminde çok önemlidir.

 

 

Ekonomik Pro Plan Köpek Maması

Köpeğiniz tarafından büyük bir keyifle tüketildiği gibi midesinde rahatsızlığa yol açmadan çok hızlı şekilde sindirilebilir niteliktedir. Böylelikle köpeğinizin sağlığını korurken, gelişimine de önemli seviyede katkı sağlayabilecek bileşenler içermektedir. Vitamin ve mineral yönünden zengin olduğu gibi içerdiği somon ile de köpeğinizin fosfor ihtiyacını karşılıyor. Bu şekilde köpeğinizin her koşuldaki görme gelişimine de destek olmanızı sağlıyor. Bununla birlikte Pro Plan somonlu köpek maması en ucuz platformumuzda satın alınabiliyor. 15 kilogram gibi yüksek miktarlı özel Pro Plan köpek maması kutularında çok cazip fiyatlarla, sevgili dostunuz köpeğinizin beslenme ihtiyaçlarını çok ekonomik bir şekilde karşılayabilirsiniz. 15 kilogram gibi uzun vadeli bir tüketim süresine sahip olan paketler sayesinde köpeğinizin beslenmesi için harcayacağınız tutarların çok daha düşük olmasını sağlayabilirsiniz. Somonlu Pro Plan köpek mamalarında farklı paket alternatiflerini de platformumuzda kolayca bulabilir ve güvenle satın alabilirsiniz.

 

 

Etiketler: proplan somonlu köpek maması 15 kg, proplan somonlu köpek maması en ucuz
Ocak 18, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR