Proplan Yavru Kedi Maması İncelemesi

Proplan Yavru Kedi Maması

Kuru kedi mamalarında dünyanın lider markaları arasında bulunan Pro Plan, Nestle bünyesindeki Purina dahilinde faaliyet gösteriyor. Kedilerin ihtiyaçlarını karşılayacak niteliklerde besin değerlerine sahip, sağlıklı ve güvenilir mamalarıyla kedi sahiplerinin ilk tercihleri arasında bulunuyor. Bağışıklığı ve vücut gelişimi daha henüz yeni olgunlaşan yavru kedilere yönelik olarak da markanın yavru kedi mamaları bulunuyor. Farklı lezzetlere sahip olan zengin yavru kedi mama çeşitliliğinde en önemli noktayı sağlıklı olması oluşturuyor. Vitamin ve mineral gibi yavru kedilerin gelişiminde destekleyici rol üstlenecek besin değerleri yönünden son derece zengin kedi mamaları üretiyor. Böylelikle yavru kedilerin gelişimlerinin son derece sağlıklı olmasını sağlarken, damak zevklerine de hitap ediyor.

 

 

Pro Plan Yavru Kedi Mamaları

Yavru kedilerin gelişim dönemlerinde ihtiyaç duydukları besin değerlerini vücutlarına sorunsuz şekilde alması için doğru mama seçimi çok önemlidir. Kimyasal ve zararlı bileşen içermeyen ve tamamen organik malzemelerden üretilmiş olan yavru kedi mamaları tercih edilmelidir. Evcil hayvanlarının sağlığını korumak ve ihtiyaçlarını karşılamak maksadı ile Proplan markası, ürünlerinde bu hususa dikkat ediyor. Bu kapsamda da yavru kedisi bulunan kişiler için sağlıklı seçeneklerden oluşan zengin bir çeşitlilik sunuluyor. Özellikle de yavru kedilerin çok büyük ilgi göstererek ve severek tüketecekleri kuru mamalar ile beslenme alışkanlıklarını sorunsuz şekilde yakalayabilmelerine yardımcı oluyor.

Pro Plan yavru kedi maması çeşitleri aylık bazda çeşitliliğe sahiptir. Yavru kedilerin hızla gelişim gösterdikleri dünyadaki ilk aylarında vücuduna alması gereken mineral ve vitaminlerin nitelik ve miktarları değişkenlik gösterir. Bu yüzden de olabildiğinde aylık periyotlarda yavru kedi mamaları üretiliyor. Böylelikle yavru kedilerin kaç aylık olduklarına göre mama tüketimiyle, gelişimlerine doğrudan destekleyici etki oluşturması sağlanıyor. Tavuk, pirinç, balık ve et gibi farklı malzemelerden üretilen yavru kedi mamalarıyla, yavru kedilerin beslenme süreçlerine çok daha hızlı şekilde alışmaları ve severek yemeleri sağlanıyor. Bu sayede yavru kedilerin gelişim dönemlerinde vücut ihtiyaçlarının karşılanarak, çok daha sağlıklı ve doğru bir gelişim gerçekleştirmeleri sağlanıyor. Her türlü sağlık sorununa karşı vücut direncinin her an en üst seviyede tutulması da bu şekilde mümkün oluyor.

 

 

Etiketler: yavru kedi, proplan, yavru kedi maması
Ocak 17, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR