Profine Köpek Maması Nasıl?

Profine Köpek Maması Nasıl?

Köpek dostlarının en çok tercih ettiği köpek mamalarından birisi olması ile Profine köpek maması oldukça yoğun şekilde ilgi görüyor. Her yerde kolayca bulunabilir düzeyde yaygınlığı bulunan Profine’ nin köpek mamaları ile köpeklerin leziz ve sağlıklı bir beslenme alışkanlığına sahip olmasını sağlıyor. Farklı formüller ile hazırlanmış olan köpeklerin ırk ve yaşına göre zengin mama çeşitliliğine sahiptir. Böylelikle her ırktan ve her yaş grubundan köpeği bulunan kişiler tarafından rahatlıkla tercih edilebilecek köpek mamalarından birisi olarak kabul ediliyor. Çek Cumhuriyeti’ nde üretilen köpek maması markası Profine, Türkiye’ de köpeklerin en çok severek yedikleri köpek maması türleri arasında da bulunuyor.

Profine Köpek Maması İçeriği

Profine köpek maması çeşitlerinin tümünün içeriğinin yüksek oranda sağlıklı ve faydalı olduğu görülüyor. Özellikle de içerisinde yer alan tahıl ürünlerinin oranları oldukça düşük seviyelerde bulunmaktadır. Bu şekilde köpeklerde tahıl ürünlerine bağlı olarak meydana gelebilen sindirim sorunlarının önlenmesine yardımcı oluyor. İçeriğinde tahıl olarak yalnızca düşük kalitedeki tahıl olan mısır yer almaktadır. Bununla birlikte Profine’ nin köpek mamaları içeriğinde bulunan et oranı ise 35% seviyelerdedir. Aynı zamanda da içeriğinde patates bulunmaktadır. Bu şekilde protein değer seviyesinin 60% seviyesine çıkması sağlanıyor. Kaliteli ve zengin içeriği vesilesi ile de günümüzde köpek sahipleri tarafından son derece yoğun şekilde kullanılmaktadır.

Yavru Profine Köpek Maması 

Yavru köpeklerin vücut gelişimleri henüz tam olarak gerçekleşmemesinden ve bağışıklık dirençlerinin güçlü olmamasından dolayı pek çok hastalığa karşı açıktır. Bu nedenle de söz konusu süreç içerisinde mutlak suret ile yavru köpeklerin zengin besin değerlerine sahip olan mamalar ile beslenmesi gerekir. Profine köpek maması çeşitleri arasında bulunan yavru köpeklere özel mamalar sayesinde köpeklerin son derece lezzetli ve aynı zamanda da faydalı bir şekilde beslenebilmeleri sağlanıyor. Bu şekilde de yavru köpeklerin gelişimine etkin bir şekilde destek sağlanarak, çok daha sağlıklı bir gelişim süreci ile güçlü ve dayanıklı bir yetişkinlik geçirebilmeleri sağlanabilmektedir. Vücutlarında ihtiyaç duydukları her türlü protein, mineral ve vitamin açısından zengin olan Profine yavru köpek mamaları gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.

Etiketler: Profine Köpek Maması
Mart 23, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR