Proplan Kedi Maması Nasıl?

Proplan Kedi Maması Nasıl?

İlk aylarında her yavru gibi kedilerde anne sütüyle beslenmelerini karşılar. Böylelikle hızlı ve sağlıklı bir gelişim süreci yürütür. Ancak kediler büyüdükçe daha fazla besine ve bileşene gereksinim duyar ki bunun sağlanması içinde günümüzde özel kedi mamaları bulunmaktadır. Dünyanın her yerinde evcil kedi sahipleri tarafından hazır kedi mamaları, tercih ediliyor. Farklı lezzetleri, farklı içerikleri ve besin değerleri ile kedilerin her türlü ihtiyacına, yaşına ve sağlık durumuna göre kedi maması bulunuyor. Bu konuda hem en başarılı hem de en zengin yelpazeye sahip olan markalardan birisi de Proplan markasıdır. Kedi maması konusunda en güvenilir markalardan birisi olarak kabul edilirken, Türkiye’ de de yaygın olarak tercih ediliyor.

Her Yaşa Özel Pro Plan Kedi Maması

Kediler büyüdükçe vücutlarında ihtiyaç duydukları besinlerin miktarı ve nitelikleri değişkenlik gösterir. Dolayısıyla bu vitamin ve mineralleri sağlayacağı besinlerde de kedinin yaşına göre formül farklılıkları söz konusu olmaktadır. Pro Plan yavru kediler ve yetişkin kediler için ürettiği özel mamaları sayesinde son derece lezzetli ve sağlıklı bir beslenmeyi tüm kedilere sunuyor. Yavru kediler için geliştirdiği yüksek besin değerlerine sahip olan mamaları 0-3 aylık, 3-6 aylık ve 6 aylık-1 yıllık olmak üzere farklı kategorilere ayrılır. Yetişkin kediler için geliştirilen mamalarda ise kedinin sağlık durumları gözetilir.

 

 

Obez ve Kısırlaştırılmış Kediler için Pro Plan Kedi Mamaları

Kedilerin sağlık durumları dolayısı ile vücutlarında ihtiyaç duydukları besinler birbirinden farklılık göstermektedir. İçerdiği vitamin ve minerallerin yanı sıra sağlık durumuna istinaden spesifik maddelerde içeren bu özel kedi mamalarında Pro Plan, veterinerlerinde tavsiye ettiği ürünler sunuyor. Obezite gibi insanlar için bile son derece riskli bir hastalık olan ve ciddi kilo problemlerine yol açan sağlık sorununa istinaden daha az kaloriyle besin ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlayacak obez kedi mamaları bulunuyor. Pro Plan kedi maması yelpazesinde bulunan kısırlaştırılmış kedi mamaları ise “Sterilised” kategorisinde değerlendirilir. Kısırlaştırılan kedilerin taşıdığı kristalleşme(böbrek aşı) ve obezite risklerini ortadan kaldırırken, tam olarak vücudunun ihtiyaçlarını karşılayacak bir beslenme alışkanlığına sahip olmasını sağlar.

Etiketler: kedi maması, pro plan, proplan kedi maması
Ocak 22, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR