Royal Canin Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Royal Canin Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Kısırlaştırılmış kedilerin bakım ve beslenmelerinde özel ihtiyaçları bulunur. Dünyanın en değerli kedi maması üreticilerinden Royal Canin’ de sevimli kedilerin bu ihtiyaçlarına yanıt verecek mama çeşitleri sunuyor. Evcil kedinizi kısırlaştırdığınızda ihtiyaç duyduğunuz özel sağlıklı beslenme için Royal Canin kısırlaştırılmış kedi maması kullanabilirsiniz. Kısırlaştırılan kedilerde meydana gelebilen aşırı kilo alma ve kristalleşme(mesane taşı) oluşumlarına karşı koruma sağlarken, vücut ihtiyaçlarını karşılayacak bir mama tüketimi için Royal Canin’ i tercih edebilirsiniz. Kısırlaştırılan kedilerin vücutlarında yaşanan değişime odaklı olarak düzenlenmiş içerik ve formüle sahip olan kısır kedi maması sayesinde kedinizin sağlığını koruyabilir ve sağlıklı beslenmesini sağlayabilirsiniz.

Royal Canin Kısırlaştırılmış Kedi Maması Çeşitleri


Kediler için özel mamaları ile tam ihtiyaçlarına ve aynı zamanda da tam damak zevklerine göre bir beslenme gerçekleştirebilme imkanını Royal Canin kedi mamalarıyla sağlayabilirsiniz. Royal Canin kısır kedi maması çeşitleri sayesinde kendinizin çok seveceği, sağlıklı bir mama tüketimi gerçekleştirebilirsiniz. Royal Canin Gravy ve Royal Canin Jelly ile birlikte kısırlaştırılmış yetişkin kendinizin ihtiyaç duyduğu tüm besin değerlerini vücuduna almasını sağlayabilirsiniz. Royal Canin’ in kısırlaştırılmış kediler için üretilmiş olan özel mamaları sayesinde kendinizin kilo kontrolünü etkin bir şekilde sağlayabilirsiniz. Özellikle de aşırı kilo almaya yatkın oldukları bu süreçte obezite riskini ortadan kaldırarak, tamamen sağlıklı ve enerjik bir fizyolojiye sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

 


Sağlıklı Üriner Sistemi İçin Özel Mama


Kedi maması Royal Canin kalitesi ve güvencesiyle kısırlaştırılmış kediniz için güvenle beslenme gerçekleştirebilmenize yardımcı oluyor. Sağlıklı ve lezzetli beslenme sağlaması ve kilo kontrolünü dengelemesi ile dikkat çeken Royal Canin’ in kısırlaştırılmış kedi mamaları üriner sistemi sağlığını da korumaktadır. Kısırlaştırılan kedinizin sağlıklı bir üriner sisteme sahip olmasında destekleyici olabilirsiniz. Bununla birlikte kısırlaştırılmış yetişkin kedilerinizin içgüdüsel açıdan tercih etmiş olduğu ideal beslenme standartlarına uygun bir şekilde formülize edilmiş olması da önemli bir avantaj sağlıyor. Çünkü bu sayede kedinizin tam olarak ihtiyacı kadar besin alması mümkün olur. Günlük yaşına, cinsine ve kilosuna göre belirlenen kısırlaştırılmış mama tüketim limitinin üzerine çıkmadan da tamamen doymuş hissetmesi ve besin değerlerini almış olması sağlanabilir.

 

Etiketler: royal canin kısır kedi maması, kedi maması royal canin, royal canin kısırlaştırılmış kedi maması
Ocak 15, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR