Siyam kedisi için hangi mama kullanılmalıdır?

Siyam kedisi için hangi mama kullanılmalıdır?

Siyam kedilerinin ve aslında tüm kedilerin ihtiyaç duydukları mineral, Vitamin, yağ ve diğer bileşenleri doğru miktarda ve sürekli almalarını sağlamak, onlar için yapılabilecek en iyi şeydir. Dünyanın en yaşlı kedisinin bir Siyam kedisi olduğu ve 1986 yılında doğduğu da kayıtlara geçmiş bir veridir. Ancak bunu sağlamak, yani sağlıklı bir yaşam sürdürmelerini sağlamak için Siyam kedisi için hangi mama kullanılmalıdır? Sorusu büyük bir önem taşır. Sevimli dostlarımızın sağlıklı ve aynı zamanda mutlu bir yaşam sürdürebilmelerinde, en büyük etkiyi düzenli ve dengeli bir beslenme oluşturur. Bu kapsamda Mama seçimlerine özen gösterilmeli ve ilerleyen yaşına göre de mama değişiklikleri gerçekleştirmek gereklidir.


Hangi Mama Tercih Edilmeli


Bu konu oldukça geniş seçeneklerin olması nedeniyle yoruma açıktır. Bununla birlikte piyasada siyam kedileri için, farklı yaş gruplarına göre üretilmiş mamalar arasında bazıları öne çıkıyor. Web platformumuz dodomama.com üzerinde ilgili kategoride siyam kedileri için üretilmiş özel mama çeşitlerinin tamamına ulaşabilirsiniz. Bu öne çıkan ürünler arasında Royal Canin Siamese yetişkin Siyam maması, Purina Cat Chow Kitten Tavuklu yavru kedi maması, Profine düşük tahıllı tavuklu yetişkin kedi maması, Lavital Sensitve Somonlu yetişkin kedi maması, N&D Prime Tavuk ve Narlı Tahılsız yetişkin kedi maması yer alıyor. Burada sunduğumuz ürünler en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Dolayısıyla en iyileri ve en kalitelileri bunlardır demek, diğer markaların ürünlerine haksızlık olur. Siyam kedisi için hangi mama kullanılmalıdır? Sorusuna yanıt oluşturabilecek birkaç öneri olarak kabul edilmelidir.


Dengeli Beslenme Ev Kedileri İçin Çok Önemlidir


Doğal koşullarında ister istemez sürekli hareket halinde olan ve buna paralel olarak sürekli beslenme ihtiyacı hisseden kediler, iş eve gelince tembellikte ilk sıradadır. Güvenli ve sıcak bir ortamda birazda genetik olarak sürekli uyumaya, hareketsizliğe meyil ederler. Bu sebeple dengeli bir beslenmenin sürekli takip edilmesi büyük önem arz eder. Siyam kedisi için hangi mama kullanılmalıdır? Sorusu gibi, ne kadar beslenmelidir sorusu da önemlidir. Bu konuda veterinerinizden veya arşivlerimizden edineceğiniz bilgiler, dostlarımızın daha kaliteli bir yaşam sürdürmeleri için çok değerlidir.

Etiketler: siyam kedisi
Ağustos 17, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR