Trixie Kedi Çimi Nasıl?

Trixie Kedi Çimi Nasıl?

Evcil hayvanların temel ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olacak ürünlerin dışında farklı ihtiyaçlarına odaklı ürünlerde bulunuyor. Bunlardan birisi de kedi çimleridir. Evlerin neşe kaynağı ve şirinlik abidesi olan kedilerin fizyolojik ihtiyaçlarından birisi de düzenli olarak çim yemektir. Bir kedinin düzenli olarak çim yemesi vücudundaki tüm olumsuzluklara karşı güçlü bir direnç gösterebilme kabiliyetine sahip olmasını sağlar. Bu noktada özellikle fazla dışarıya çıkmayan ya da böyle bir olanağı bulunmayan kediler için kedi çimleri bulunuyor. Bu ürün kategorisinde de Trixie kedi çimi kullanımı oldukça yaygın şekilde gerçekleştiriliyor. Trixie kedi çimleri son derece kaliteli ve bir o kadar da doğal olmaları nedeni ile kedi sahipleri tarafından tercih ediliyor.

Trixie Kedi Çimi Nedir?

Evinde kedi besleyen kişilerin kedi bakımı konusunda dikkat etmeleri gereken en temel hususlardan birisi de düzenli çim tüketmelerini sağlamaktır. Her kedi belirli aralıklarla çim yer. Yedikleri çimler sayesinde rahatlıkla kusabilir. Aynı zamanda da çimler kedilerin tansiyon dengelerini toplamalarına da yardımcı olur. Özellikle son derece titiz canlılar olan kediler yalayarak, kendilerini temizlediklerinde çok fazla tüy yutar. Yuttukları tüm bu tüyler midesinde birikir. Periyodik olarak bu tüyleri midesinden boşaltması da sindirim sorunları yaşamaması açısından çok önemlidir. Bunu yapabilmesi içinde çim yemesi gerekebilir. Trixie kedi çimi ise evdeki kediler için çimlendirmeye hazır halde hazırlanmış olan bir kedi çimi çeşididir.

Trixie Kedi Çimi Neden Tercih Edilir?

Son derece pratik bir şekilde ve çok kısa zaman dilimlerinde çimlendirilebiliyor olması nedeni ile tercih edilir. Trixie kedi çimi kısa sürede yoğun miktarda çimlenme gerçekleştirir. Önemli uzunluğa kısa sürede ulaşabildiğinden kedilerin acil ihtiyaçlarına yardımcı olur. Yeşil yaprakları içeriğinde yer alan klorofilin isimli metabolizmada fazlasıyla etki oluşturur. Bu şekilde kedilerin vücudunda detoks etkisi teşkil eder. Tüm iç organlarının ve yanı sıra dolaşım sisteminin dengelenmesine ve performansının arttırılmasına yardımcı olur. Kedilerin sindirim sistemi üzerinde rahatlatıcı etki oluşturur ve ekstra vitamin desteği teşkil eder. Bu kedi çimini yiyen kediler istifrayı kolayca yapabilir ve midesindeki tüm tüylerden kurtulabilir.

Etiketler: Kedi çimi, Trixie Kedi çimi
Haziran 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR