Trixie Köpek Araba Koltuk Örtüsü Nasıldır?

Trixie Köpek Araba Koltuk Örtüsü Nasıldır?

Köpek dostlarımızla birlikte bir yaşam sürdürmek, bizlerin ve onların birbirimize uyum sağlamamızı da gerektiren bir karardır. Bizlere başka kimsenin veremeyeceklerini verebilecek kapasiteye sahip dostlar olan köpeklerle birlikte yaşamak çeşitli zorlukları da beraberinde getirir. Örneğin dostumuzla birlikte arabayla bir yere seyahat etmek istememiz, arabamızın tüm koltuklarının tüylerle kaplanmasına ve kokularının da arabaya bulaşmasına neden olabilir. Ancak bu türlü sorunlar, çeşitli aksesuarları kullanmaya alışmak yoluyla, kolaylıkla çözümü bulunabilen sorunlardır. Böyle bir sorunla karşı karşıya kalan köpek dostlarının Trixie köpek araba koltuk örtüsü nasıldır? Sorusunu sıklıkla sorduklarına şahit oluyoruz. Köpek dostlarımızın, yaşam arkadaşlarımızın arabayla kolayca ve herhangi bir soruna neden olamadan seyahat edebilmeleri, bu basit ürün sayesinde artık mümkün durumda.


Trixie köpek araba koltuk örtüsü özellikleri


Trixie köpek araba koltuk örtüsü nasıldır
Her arabaya uygun mu, Tam koruma sağlıyor mu? Gibi sıkça duyduğumuz sorulara yanıtlar oluşturmak amacındayız. Trixie köpek araba koltuk örtüsü, kolayca yıkanabilen, her arabanın arka koltuk takımına tam uyum sağlayan, kolayca takılabilen ve kolayca çıkarılabilen, aynı zamanda tüy tutmayan ve su geçirmeyen özel bir malzemeden üretilmiştir. Tüm arka koltuk takımını koruma özelliğine sahip ürün, aynı zamanda köpek emniyet kemerini takabileceğiniz cırt cırtlı emniyet kemeri bölgesine de sahip. Bu sayede hareketli dostumuzun herhangi bir olumsuz duruma neden olmasının da önüne geçiyor. Dahası dostumuzun yaşamını da garantiye alıyor.


Köpek koltuk örtüsü ne kadar işe yarıyor?


Trixie köpek araba koltuk örtüsü nasıldır?
Sorusunun yanında ne kadar işe yarıyor sorusu da sıklıkla soruluyor. Arabanızın köpeğin tüyleriyle kaplanması, kokularının arabaya sinmesi ve bazı zararlar vermesinin önüne geçmek amacıyla üretilmiş bir üründür. Amacına uygun olarak son derece kaliteli bir tasarım mühendisliğine sahiptir. Dolayısıyla arabanızda daha sonra yıkatmak zorunda kalacağınız zararları önceden önlemeye yönelik her şey düşünülmüş. Aynı zamanda koltuk örtüsü 30 derece kolaylıkla yıkanabilir ve uzun bir kullanım ömrü sunar. Bu benzersiz işlevli aksesuara, dodomama.com’ un ilgili kategorisi aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Ürün köpek dostlarımızla birlikte yaşamamızı kolaylaştıran ve özel olarak tasarlanmış bir aksesuar

Etiketler: köpek araba koltuk örtüsü
Eylül 05, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR