True Touch Eldiven Nedir?

True Touch Eldiven Nedir?

Evcil hayvanların kişisel bakım ihtiyaçlarının karşılanması noktasında günümüzde yardımcı çok sayıda ürün grubu bulunuyor. Özellikle de kedi ve köpeklerin periyodik olarak tüy bakımının yapılması, hem rahatlıkları hem de sizin sağlığınız açısından çok önemlidir. Kedi ve köpeklerin tüylerinin dökülmesi insanlar açısından başta solunum yolu rahatsızlıkları olmak üzere pek çok sağlık sorunu riski oluşturmaktadır. Bu nedenle de köpek ve kedilerin tüylerinin düzenli periyotlar halinde taranmasına önem gösterilmesi gerekir. Ancak tüylerinin taranmasında pek çok evcil hayvan fazlasıyla isteksiz bir yaklaşım sergileyebiliyor. İşte bu noktada True Touch eldiven ürünleri evcil hayvanların tüylerinin temizlenmesi noktasında sahiplerine oldukça önemli bir rahatlık getiriyor.

True Touch Eldiven Nasıl Kullanılır?

Her geçen gün hızla gelişen teknolojinin getirdiği imkanlarla evcil hayvan bakımları çok daha rahat biçimde yapılabiliyor. Özellikle True Touch eldiven modelleri sayesinde tüylerinin taranmasında zorluk çıkaran evcil hayvanların, rahatlıkla ve zorlanmadan taranmasına yardımcı oluyor. Bu kapsamda da eldiven pratik bir şekilde giyildikten hemen sonra evcil hayvanı tıpkı sever gibi dökülen tüylerini tarayabilmek mümkündür. Bu sayede köpek ve kediler sanki seviliyormuş gibi rahat duracaklarından üzerinde dökülen tüm tüylerinin tamamen toplanabilmesi mümkün olmaktadır. Bu sayede de artık evcil hayvanlarının dökülen tüylerinin üzerinden almak için fırça gibi ürünlerle uzun uğraşlar ve mücadeleler vermek zorunda kalmıyor.

True Touch Eldiven Tüy Temizleme

Dökülen tüm tüyleri dinamik yapısı sayesinde rahatlıkla toplayabilmeye yardımcı olan True Touch eldiven sayesinde evcil havanların tüyleri de temizlenebiliyor. Statik yapısı sayesinde evcil hayvanların gün boyunca temas ettikleri yerlerden gelen toz partiküllerinin de temizlenmesine yardımcı oluyor. Böylelikle evcil hayvanların günlük ve haftalık tüy bakımları hem kendisi hem de sahibi açısından çok daha kolay ve keyifli bir hale geliyor. Son derece pratik bir şekilde eldiven takılarak, evcil hayvanlar okşanarak, tüylerinin temizlenmesi mümkündür. Böylelikle fazla tüy ve tozlarından arındırılarak, çok daha canlı ve çok daha sağlıklı tüy yapısına sahip olabilmesi sağlanabilmektedir. Bu hem onun sağlığı ve rahatlığı hem de sizin sağlığınız açısından çok önemlidir.

Etiketler: True Touch Eldiven
Şubat 25, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR