Tüy Toplama Eldiveni Nasıl Kullanılır?

Tüy Toplama Eldiveni Nasıl Kullanılır?

Kedi ve köpekler son derece tüylü fizyolojik özellikleri dolayısı ile mevsimsel koşullara göre aşırı tüy dökümü gerçekleştirebilmektedir. Bu nedenle de günümüzde kedi ve köpekler için uzman veterinerler tarafından düzenli olarak tüy bakımı tavsiye edilmektedir. Kedilerin ve köpeklerin döktükleri fazla tüylerini etrafa saçılmaması ve aynı zamanda da onu rahatsız etmemesi için üzerinden alınması gerekir. Bu konuda kullanılan standart fırça gibi ürünler evcil hayvanları fazlasıyla rahatsız edebiliyor. Bu nedenle de evcil hayvanlar fırçalama ve taranma konusunda pek istekli olmadıklarından, çok fazla zorluk çıkarırlar. Bu aşamada tüy toplama eldiveni kullanılarak, bu sorunların önüne geçilebilmesi mümkündür.

Kedi Tüy Toplama Eldiveni

Kediler fırça gibi ürünleri seviyor olsalar da pek istekli bir yaklaşım sergilemezler. Bu nedenle de günümüzde kedilerin tüylerinin kolayca taranabilmesi maksadı ile kedi tüy toplama eldiveni modelleri bulunuyor. Üzerinde bulunan yumuşak dişli çıkıntıları sayesinde kedinizi sanki seviyormuş gibi üzerindeki tüyleri tamamen toplayabilirsiniz. Aynı zamanda da masaj etkisi uyandıracağından dolayı kedinizin tamamen kendisini bırakmasını sağlar. Böylelikle günlük olarak tüy toplama eldiveni ile çok kolay bir şekilde kedinizin tüylerini tamamen toplayabilirsiniz. Bununla birlikte kedinizin üzerinde gün boyunca biriken tozları da temizleyerek hem onun hem de kendinizin sağlığını da etkin bir şekilde koruma altına alabilirsiniz.

Köpek Tüy Toplama Eldiveni

Köpeklerin fizyolojik özellikleri nedeni ile fırça kullanarak, tüylerinin taranması pek etkili sonuçlar sağlamaz. Özellikle fazla olan tüyler tarama sırasında tüylerinin çevreye yayılmasına yol açar. Bu noktada pratik ve kaliteli bir şekilde köpeklerin üzerindeki cansız tüylerin toplanmasına yardımcı olan köpek tüy toplama eldiveni kullanılabilmektedir. Tüy toplama eldiveni bilek kısmındaki bandı sayesinde bileğe kolay bir şekilde sabitlenebilmektedir. Bu sayede de çok daha pratik ve çok daha kaliteli bir şekilde köpeklerin cansız tüylerinin tamamen temizlenebilmesi mümkün olmaktadır. Avuç içerisinde bulunan çıkıntılı kısımları tüyleri toplarken, toz ve diğer zararlılarında tamamen temizlenmesine yardımcı olmaktadır. Tarama sonrasında da tüyler çok daha güvenli bir şekilde toplanarak, çöpe atılabilmektedir. Bu nedenle de günümüzde yaygın şekilde kullanılmaktadır.

Etiketler: tüy toplama eldiveni, tuy toplama eldiven
Şubat 21, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR