Blog Başlık

  • Ocak 19, 2020

    Kedinizin beslenme ihtiyaçlarına yönelik mevcut olan maliyetlerinizi düşürebilmeniz mümkündür. Özellikle de doğru ve dikkatli seçimlerde bulunarak, kediniz için çok uygun şekilde beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Kedinizin belirli bir dönemi kapsayacak şekilde beslenme ihtiyaçları için kuru kedi mamaları satın alabilirsiniz. Bu şekilde toptan alım fırsatlarından yararlanarak, çok daha ekonomik bir şekilde satın alım gerçekleştirebilirsiniz. Kedinizin yaş, ırk, cinsiyet ve sağlık durumu gibi kriterlerine dikkat ederek yapacağınız toptan kedi maması alımlarıyla bu alandaki maliyetlerinizi düşürebilirsiniz. Toptan ucuz kedi maması satın alımlarını hem hızlı hem de güvenle platformumuzda yapabilirsiniz.

    toptan ucuz kedi maması, en ucuz toptan kedi maması
  • Ocak 18, 2020 Köpek

    Dünyanın en çok tercih edilen ve en popüler hazır kuru mama markalarından Pro Plan, zengin ürün yelpazesiyle evcil hayvanlarınızın beslenme ihtiyaçlarına yanıt veriyor. İçeriğinde bulunan yüksek besin değerleri ve yanı sıra organik malzemeleri ile en sadık dostunuz köpeğinizin sağlıklı şekilde beslenmesine yardımcı oluyor. Farklı formüllerle üretilen Pro Plan’ ın köpek mamalarında farklı lezzetlerde köpeklerinizin damak zevkini renklendiriyor. Köpeğinizin hem sorunsuz ve sağlıklı şekilde beslenmesini hem de severek yiyeceği bir kuru mamasında Pro Plan somonlu köpek maması 15 kg ile uzun süreli ihtiyacınızı karşılamaya yardımcı oluyor.

    proplan somonlu köpek maması 15 kg, proplan somonlu köpek maması en ucuz
  • Ocak 18, 2020 Kedi

    Şehir yaşantısında kedi besleyenler için en önemli konulardan birisi de kedilerinin doğayla olan ilişkilerini korumaktır. Kedinizin dışarıya çıkması, hava alması ve doğayla bütünleşmesi açısından çok önemlidir. Ancak kalabalık ve büyük şehirlerde kedinizin hem güvenliğinden hem de rahatlığından endişe duymanızda son derece doğaldır. Bu nedenle de günümüzde kediler için geliştirilmiş birbirinden farklı ürünlerden birisi de tasmalardır. Evcil köpeklerle bağdaştırılmış olan tasmalar, günümüzde kediler içinde kullanılabilmektedir. Kedilerin vücut özelliklerine uygun olarak üretilen kedi tasma çeşitleri ile kedinizin dışarıda tek başına olduğunda veya sizinle olduğunda geçireceği vakitleri güvenli hale getirebilirsiniz. Kediniz için özel olarak tasarlanmış olan kedi tasmalarında birbirinden özel tasarımların yanı sıra son derece rengarenk tasarımlarda kullanılıyor. Böylelikle kedinizin cinsiyetine göre de tasma takmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca ayarlanabilir özelliğiyle bu tasmaları kedinizin boyun kalınlığına, yaşına ve kilosuna göre de en güvenli kullanıma odaklı olarak ayarlayabilirsiniz.

    kedi tasma, kedi gps tasma, tasma kedi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR