Blog Başlık

  • Şubat 14, 2020 Kedi

    Son yıllarda evcil hayvan besleyen kişiler arasında mama seçiminde oldukça popüler hale gelen markalardan birisi olan Felix, ürünlerindeki kalitesiyle fark yaratıyor. Purina bünyesinde faaliyet gösteren bir marka olan Felix, mama yelpazesi içerisinde yaş mamalar bulunuyor. Son derece zengin besin değerlerine sahip olan Felix yaş mama modelleri kediler tarafından da oldukça çok seviliyor. Kedilerin oldukça büyük bir beğeniyle yedikleri yaş mamaların içeriğinde bulunan besin değerleri kadar lezzetinin de kaliteli olması bu denli yoğun şekilde ilgi görmesine neden oluyor.

    felix, felix yaş mama, felix kedi mamasi
  • Şubat 13, 2020 Kedi

    Evde beslenen kedilerin tuvalet ihtiyacı oldukça önemli konulardan birisidir. Hem hijyenik ve sağlıklı bir şekilde hem de kediler için rahat ve konforlu olacak şekilde tuvalet ihtiyaçlarının karşılanması gerekir. Özellikle de kedilerin güdüsel olarak yapmış oldukları alışkanlıklarını karşılayacak biçimde kedi tuvaletlerinin kullanılması gerekir. Bu konuda da kedi kumu kabı konusunda oldukça dikkatli seçimlerin yapılması gerekliliği bulunmaktadır. Günümüzde hem daha sağlıklı olması hem de hijyenik olması nedeni ile kumdan farkı olmayan yapıya sahip olan kedi kumları oldukça yoğun şekilde kullanılıyor.

    kedi kumu, kedi kumu kabı
  • Şubat 12, 2020

    Günümüzde yaşam alanlarında, işyerlerinde ve ofislerde en fazla tercih edilen evcil hayvanların başında balıklar geliyor. Ancak balıklar diğer tüm evcil hayvanlardan farklı olarak kendisine özel yaşam alanı koşullarının sağlanmasına gereksinim duyar. Bu nedenle de günümüzde akvaryum ürünleri üretilmiştir. Bu akvaryum ürünlerindeki farklı tasarım modellerine göre her balık türüne göre uygun besleme koşulları sağlanabilmektedir. Ancak içerisinde sürekli olarak su bulunan ve balıklardan gelen atıklarla birlikte kirlenmeye maruz kalan akvaryumların periyodik olarak temizlenmesi gerekir. Bu temizleme işlemlerinin de uygun koşullarda sağlanması gerekir. İşte bu noktada mutlaka uygun ve kaliteli temizleme işlemleri için akvaryum malzemeleri için özel olarak üretilen temizleme ekipmanlarının kullanılması gerekir.

    akvaryum malzemeleri, akvaryum malzemeleri nasil temizlenir
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR